Witte Raaf!

Met deze app beschikt u over alle informatie die u ook op onze website vind. U kunt interactief met ons communiceren en reserveringen plaatsen. Openingstijden, recreatie programma, het bestellen van broodjes, snacks en pizza, alles in 1 app.

Witte Raaf alternatives

Lufthansa

App Miles & More App Apple Watch App iPhone/iPad iPhoneiPad App 1. App 2. App iPhone, Apple App App App App App

 • rating 4.0
Lufthansa alternatives

VakantiePiraten

Toe aan vakantie? Ben je op zoek naar goedkope vluchten, All in vakanties, hotel of reis vouchers?We hebben alle aanbiedingen die je zoekt Onze gloed nieuwe app krijg je de laatste reis aanbiedingen van Vakantiepiraten.nl direct op jouw eigen mobiele telefoon Heb je een Tablet? Beloofd

 • size 22.5 MB
VakantiePiraten alternatives

KLM

The KLM app is ready to deliver what you need, when you need it - so youre always one step ahead on your journey. * Fast and easy check-in* Book one-way, return and Award tickets* Add extra check-in baggage, change your seat and pre-order an la carte onboard meal* Use your scannable boarding pass to get past security and to board the aircraft* Track your flights status, boarding details and weather information* Change to an earlier or later flight the same day (flexible tickets only)* View all your upcoming trips at a glance* Save travel documents for you and your travel companions* Receive push notifications for delays, gate changes and other essential flight information* View your Flying Blue Miles balance and membership level

 • size 200 MB
KLM alternatives

De Lijn

Met deze app van De Lijn plan je een multimodale reis met alle Belgische openbaarvervoermaatschappijen binnen Vlaanderen. Je kan haltes in de buurt zoeken, doorkomsttijden aan je halte opvragen en gemakkelijk je sms-ticket aankopen. Je wordt verwittigd wanneer je je route moet aanvangen- Je route volgen en een alarm instellen wanneer je moet afstappen* Het voortdurend gebruik van GPS op de achtergrond kan de accuduur aanzienlijk verminderen.

 • size 69.1 MB
De Lijn alternatives

NS Reisplanner Xtra

Over 2 million people are using the Reisplanner Xtra as their journey planner: the most convenient and real-time Public Transport planner. Easy for planning from home to work, friends to school or De Melkweg to Starbucks. If you have any questions, remarks or other feedback - in the app you can contact the developers.

 • size 96.0 MB
NS Reisplanner Xtra alternatives

More alternatives

De Quack

Met deze app heeft u alle informatie over onze camping binnen handbereik. Zo kunt u onder andere onze faciliteiten bekijken, onze openingstijden inzien en inschrijven op ons animatieprogramma. De informatie op deze app wordt regelmatig up-to-date gehouden, zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste informatie omtrent onze camping.

 • size 17.8 MB
 • version 3.2.002
De Quack alternatives

Camping Witven

Van harte welkom bij het Witven, een vakantiepark in Veldhoven met een camping, verhuuraccomodaties en een restaurant/partycentrum. Met deze app mist u helemaal niets voor een fantastisch verblijf bij het Witven in Veldhoven U vindt in de app informatie over de omgeving, activiteiten op de camping, informatie over al onze faciliteiten, het laatste nieuws en kunt u online verse broodjes bestellen voor de volgende dag. We wensen u een prettig verblijf op vakantiepark Witven

 • size 21.2 MB
 • version 3.2.101
Camping Witven alternatives

Notaris Lenderink

Notaris Lenderink, voor elkaarU kunt in onze praktijk terecht voor zowel particuliere en zakelijke diensten, als ook uw landgoedzaken. U heeft ons notariskantoor niet dagelijks nodig. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u maandelijks op de hoogte van onderwerpen op notarieel gebied die voor u van belang zijn.

 • size 33.4 MB
 • version 1.1
Notaris Lenderink alternatives

Witterzomer

Deze App beschikt over de meest actuele informatie over Vakantiepark Witterzomer in Assen (Drenthe). Ideaal voor gebruik tijdens uw vakantie, maar ook om vooraf al te kunnen genieten van al het leuke dat Vakantiepark Witterzomer te bieden heeft. U vindt hier onder andere informatie over onze openingstijden van de receptie onze horeca De Brasserie en supermarkt maar ook over alle andere faciliteiten zoals de ponybaan, zwembad, kartbaan en nog veel meer Graag tot ziens op Vakantiepark Witterzomer.

 • size 3.3 MB
 • version 1.50.1
Witterzomer alternatives

WP Belterwiede

Met deze app van Waterpark Belterwiede en Belterwiede Restaurant heeft u tijdens uw verblijf op Waterpark Belterwiede de meest actuele informatie bij de hand. Op deze app vindt u onder andere een plattegrond van het park, de verschillende faciliteiten, openingstijden en andere wetenswaardigheden. Daarnaast kun u deze app gebruiken om vanuit uw villa een maaltijd te bestellen, ontbijt of diner, alles wat u hoeft te doen is een e-mail sturen met uw wensen en Belterwiede Restaurant maakt het voor u in orde.

 • size 19.2 MB
 • version 3.3.000
WP Belterwiede alternatives

De Groot Uitvaart

Informatie over een uitvaart in Huizen en t GooiMEER INFORMATIE:Welkom bij de app van De Groot Uitvaart. Met deze app bent u overal op de hoogte van praktische informatie over onze onderneming en de mogelijkheden. In de app vind je onder andere:-Contactgegevens -Uitvaartkisten-Overzicht locaties -Rouwvervoer-Begraafplaatsen -Crematoria-Catering -Bestellen bloemen-Rouwkaarten -Tarieven-Gedichten en teksten -Condoleanceregister-Wilsbeschikking Met onze app kunt u op uw tablet of smartphone alle informatie bekijken en inspiratie opdoen voor de uitvaart.

 • size 85.6 MB
 • version 3.0
De Groot Uitvaart alternatives

Harderwold

LET OP Deze app komt te vervallen Download onze nieuwe app Golf4All om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws Ervaar het gemak van de Harderwold app. Met de app van Golfresort Harderwold beschikt u over real-time informatie op uw smartphone over onze prachtige 18-holesgolfbaan in Zeewolde. Download nu de Harderwold app met alle gemakken die u van ons gewend bent

 • size 19.9 MB
 • version 3.2.006
Harderwold alternatives

Camping Rakelbos

In onze app vindt u informatie over de voorzieningen, onze verhuur, accommodaties, het huren van tijdelijke woonruimte, het aanbod van nieuwe en gebruikte stacaravans & chalets en het recreatieprogramma. Via de app is het mogelijk om in te schrijven voor activiteiten. Ook kunt u broodjes en kranten bestellen bij de kantine.

 • size 19.7 MB
 • version 3.2.002
Camping Rakelbos alternatives

Camping Wedderbergen

Met de gasten van Camping Wedderbergen blijf je eenvoudig op de hoogte van alle activiteiten die op de camping plaatsvinden. Ook kun je informatie vinden over leuke bezienswaardigheden in de omgeving. Om het de gast op onze camping nog beter van dienst te kunnen zijn heeft de gast ook de mogelijkheid om broodjes te bestellen en aanbiedingen te bekijken.

 • size 90.1 MB
 • version 1.12
Camping Wedderbergen alternatives

Willems en Smeets

Vanuit onze vestigingen in Valkenswaard en Eindhoven willen wij u deskundig, betrokken en persoonlijk van dienst zijn op alle notarile vakgebieden. U heeft ons notariskantoor niet dagelijks nodig. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u maandelijks op de hoogte van onderwerpen op notarieel gebied die voor u van belang zijn.

 • size 28.0 MB
 • version 1.1
Willems en Smeets alternatives

De Heivlinder

Bedankt voor het downloaden van De Heivlinder App Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft tijdens uw verblijf of ter voorbereiding op uw vakantie. Onze faciliteiten staan allemaal in deze app beschreven. Ook vindt u hier de actuele informatie van alle mogelijkheden op ons park.

 • size 17.9 MB
 • version 3.2.003
De Heivlinder alternatives

In de Bongerd

Welkom bij de Gastgemak App van Camping In de Bongerd. In deze handige App vindt u onder meer alle informatie over onze camping, de openingstijden van onze faciliteiten, de omgeving en tijdens alle weekenden, vakanties en in het hoogseizoen het animatie-programma van Kaat Wij wensen u een fantastische vakantie

 • size 21.4 MB
 • version 3.3.000
In de Bongerd alternatives

Feduzzi Mercato Italiano

Feduzzi Mercato Italiano: winkel, lunchroom en cateraar in een Onze gezellige winkel ligt in het middengedeelte van de Scheldestraat in Amsterdam Zuid. De winkel ademt het Italiaanse gevoel uit. In deze App kunt u:- Kennis maken met onze winkel, lunchroom en catering- Een offerte aanvragen- Broodjes bestellen- Onze video bekijken- Inschrijven op onze nieuwsbrief- Gebruik maken van onze acties

 • size 32.5 MB
 • version 1.1
Feduzzi Mercato Italiano alternatives

De Zandkuil

Beste gast, in deze handige app vindt u alle actuele informatie over Camping De Zandkuil. Onze faciliteiten en openingstijden, activiteiten op ons park en in de regio en natuurlijk het laatste nieuws en aanbiedingen.

 • size 17.5 MB
 • version 3.2.002
De Zandkuil alternatives

Notaris Rieff Vierlingsbeek

Notariskantoor Vierlingsbeek. Maak kennis met onze notarissen en medewerkers. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u maandelijks op de hoogte van onderwerpen op notarieel gebied die voor u van belang zijn.

 • size 30.2 MB
 • version 1.1
Notaris Rieff Vierlingsbeek alternatives