Kinderopvang De Windkracht!

Welkom bij de app van Kinderopvang De Windkracht Kinderopvang en school op n adres: praktisch, veilig en vertrouwd Als ouder wilt u werk en zorg zo goed en flexibel mogelijk combineren. U zoekt kinderopvang voor uw kostbaarste bezit: uw kind. Kinderdagverblijf De Windkracht is een onderdeel van stichting de Witte Wielen, www.dewittewielen.nl.

Kinderopvang De Windkracht alternatives

Fun For Kids - A Game for kids

Bienvenue Du fun pour les petits un jeu drle et ducatif pour les enfants gs de 0 3 ans Dans Du fun pour les petits, vous pourrez faire connaissance avec de nombreux animaux, vhicules et instruments tels quun lion, une vache, un avion et une guitare, tous aussi passionnants les uns que les autres. Le jeu est divis en trois modes : Apprendre en puzzles, Montrer et apprendre et Deviner limage. Si lenfant touche le bon objet, celui-ci sanimera et le son spcifique cet objet sera jou.

Fun For Kids - A Game for kids alternatives

My Play Vehicles

- 1588100- - - - - - - -

 • rating 4.59999
My Play Vehicles alternatives

BabyTV Mobile

BabyTV Mobile is compatible for iPhone ONLY. To watch BabyTV on iPad AND iPhone please download our universal app BabyTV Video. All Rights Reserved.

 • size 137 MB
BabyTV Mobile alternatives

Peekaboo Kids

Bienvenue sur Jeu pour tout-petits,un jeu ducatif amusant pour les enfants gs de 0 4 ans Ce jeu est peupl de vhicules, dinstruments de musique et danimaux passionnants tels que des lions, des vaches, des avions et des guitares. Conu tout particulirement pour les jeunes enfants, ce jeu inclut 80 animations et effets sonores amusants. Linterface est bien dfinie, interactive et conue pour tre facilement utilisable par les jeunes enfants entirement en franais.

Peekaboo Kids alternatives

App For Kids

Bienvenue sur lAppli pour enfants Un jeu sympa et ducatif pour les enfants de 0 4 ans 110 mots et sons sont dcouvrir. Lorsque vous cliquez sur un animal, un vhicule ou un autre objet, celui-ci sanime et le son associ est jou, par exemple un chien qui aboie. Les images sont rparties en 8 catgories diffrentes :- Animaux- Vhicules- Musique- Fruits- la maison- Habillement- Couleurs- Devine limageLinterface entirement en franais est trs claire, interactive, et conue brillamment pour convenir aux jeunes enfants.

 • rating 3.625
App For Kids alternatives

More alternatives

Pijplijn

- Beheer uw klant- en contactgegevens en/of upload deze vanuit uw bestaande software.- Maak een verkoopjaarplan en klantplannen om heel doelgericht te werk te gaan.- Bewaak verkoopkansen, maak gespreksverslagen en koppel hier te verrichten taken aan.- Persoonlijke ondersteuning bij strategische keuzes in verkoop en bij het gebruik van de software door ervaren verkoopprofessionals.- Taken plannen en deze koppelen aan Outlook. Zodra u zich aanmeld voor een account bent u niet alleen in het bezit van een mooi en effectief stukje software maar u maakt ook direct onderdeel uit van het Eleveer netwerk. Dit betekend dat u de hulp in kan schakelen van ervaren verkoop professionals die voor u als strategische sparringpartner willen fungeren.

 • size 7.6 MB
 • version 1.0.10
Pijplijn alternatives

RWM

RWM App Glashelder over uw afval op uw adres. De RWM wil de afvalinzameling zo goed mogelijk organiseren en u als inwoner hierover optimaal informeren. De volgende gemeenten zijn aangesloten op deze app:Beek, Schinnen, Sittard-Geleen, Stein

 • size 16.5 MB
 • version 1.3
RWM alternatives

NAZZA

Welkom bij Nazza. Deze mobiele app maakt integraal onderdeel uit van de cloud service die zorgt voor:automatische ritregistratietrack & tracedashboards voor informatie over uw voertuig, rijgedrag en lokatie en rittenIndien u gebruik wilt maken van deze app, dan is het nodig om een bestelling te plaatsen voor de Nazza BlueBox. Meer informatie treft u aan op onze website: http://www.nazza.nl

 • size 24.6 MB
 • version 0.9.1
NAZZA alternatives

Family Sports

Welkom bij de app van Family Sports Hoge kwaliteit & goede prijs & gezellige sfeer Iedereen boven de 18 jaar kan een abonnement afsluiten en de rest van het gezin, wonende op hetzelfde adres en ouder dan 16 jaar, kan van de faciliteiten van Family Sports gebruik maken. We helpen je uiteraard graag op weg als je bij Family Sports start met fitnessen. En de mogelijk voor bedrijfsreclame in de club Extra bij ons in huis: sportmassage, dietiste en een personal trainerLocatie: nabij het centrum van Wateringen en is goed bereikbaar vanuit Rijswijk, Den Haag en het Westland.

 • size 98.9 MB
 • version 3.0
Family Sports alternatives

MijnDeHeus

Praktisch alle voeders via de MijnDeHeus app bestelbaarKlanten die zich hebben aangemeld bij https://www.mijndeheus.nl kunnen met dezelfde persoonlijke gegevens ook inloggen op deze app. Via enkele herkenbare stappen zijn praktisch alle voersoorten te bestellen. Handig voor als u snel wat zaken wilt nazoeken en u niet in de buurt bent van uw laptop of pc.

 • size 53.6 MB
 • version 2.0.7
MijnDeHeus alternatives

EZOEF

Is uw overheidsorganisatie aangesloten op de voorzieningen die in beheer zijn bij e-Overheid voor Bedrijven? Wilt u als beheerder binnen uw overheidsorganisatie op de hoogte gehouden worden van verstoringen? De EZOEF-app is een initiatief van e-Overheid voor Bedrijven, onderdeel van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken.

 • size 21.9 MB
 • version 1.0.1
EZOEF alternatives

EnergyManager

Als klant van AgroEnergy kunt u met deze gratis app eenvoudig de marktprijzen volgen. Voeg de prijzen die u wilt volgen toe aan uw watchlist. Zo heeft u dus altijd en overal de markt bij de hand.

 • size 10.6 MB
 • version 2.0.0
EnergyManager alternatives

Makelaarskantoor Dames van Vermeer

Welkom bij de App van Dames van Vermeer MakelaarsHet makelaarskantoor waar persoonlijke aandacht en kennis hand in hand gaan. Wij kennen de huizenmarkt en weten precies d leukste en meest bijzondere plekken in Amsterdam en omgeving voor u te vinden. We houden van ons vak en met maar liefst gemiddeld 15 jaar werkervaring in Amsterdam en omgeving hebben wij alle kennis van de Amsterdamse huizenmarkt in huis om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren en begeleiden.

 • size 2.0 MB
 • version 2.5.15
Makelaarskantoor Dames van Vermeer alternatives

Montessorischool Steigereiland

Welkom bij de app van Montessorischool Steigereiland In deze app vindt u allerlei zaken die van belang zijn voor u en voor uw kind.

 • size 99.0 MB
 • version 2.0
Montessorischool Steigereiland alternatives

Zakelijk Duits

Wilt u meer halen uit uw Duitse handelscontacten?Dat kan als uw medewerkers goed zakelijk Duits spreken en schrijven Das Bro helpt bedrijven bij het verbeteren van hun zakelijke communicatie met Duitse klanten, leveranciers en collegas. Hierdoor maken zij meer omzet en kunnen de medewerkers hun werk beter en met meer plezier doen. Mijn cursisten leren hoe ze zonder ingewikkelde grammaticaregels Duits kunnen spreken en schrijven, waardoor hun motivatie en productie omhooggaat, en hun werk weer leuk wordt.

 • size 39.9 MB
 • version 1.1
Zakelijk Duits alternatives

BBC Ronald McDonald Huizen

Als je kind ziek is, wil je als ouder zo dicht mogelijk in de buurt zijn. Je wilt binnen een paar minuten aan de rand van het bed staan als je kind je nodig heeft. Zo kunt u meedoen met jaarlijkse zakelijke evenementen, maar kunt u ook zelf een actie op touw zetten.

BBC Ronald McDonald Huizen alternatives

Ron Hairstudio

Zoekt u een kapper in Amsterdam, waar u terecht kunt voor een professionele behandeling en een gezellig praatje met een goede kop koffie? Ron Hairstudio combineert het gezellige uit onze prachtige hoofdstad, met de professionele producten die u van een goede kapper verwacht. U bent bij Ron Hairstudio Amsterdam van harte welkom en aan het juiste adres.

 • size 30.7 MB
 • version 1.2.7
Ron Hairstudio alternatives

Daniels Stokvis Makelaardij

Welkom bij Daniels Stokvis Makelaardij Als NVM makelaar zijn wij gespecialiseerd in:het verkopen en aankopen van onroerend goed;taxatie (NWWI gecertificeerd) voor o.a. financiering, aan- of verkoopbeslissing;een vrijblijvende waardebepaling van uw huidige woning;een zoekopdracht voor een nieuwe woning, wij houden u kosteloos op de hoogte van het woningaanbod. Onze makelaar/taxateur is VastgoedCert-gecertificeerd.

 • size 1.9 MB
 • version 2.1
Daniels Stokvis Makelaardij alternatives

De Heigraaf

Wij heten u van harte welkom op onze gezellige familiecamping De Heigraaf Geniet van een heerlijke vakantie op de Utrechtse Heuvelrug. Om u altijd zo goed mogelijk te kunnen informeren, hebben wij deze app ontwikkeld. Wist u dat u naast kamperen bij ons ook een chalet, stacaravan of glamourtent kunt huren en zelfs kopen?

 • size 23.0 MB
 • version 3.3.000
De Heigraaf alternatives

EFLASH

Als ondernemer maakt u gebruik van de Berichtenbox voor bedrijven en handelt uw zaken digitaal af met de overheid. Om uw zaken digitaal af te kunnen handelen wilt u op de hoogte gehouden worden over de bereikbaarheid van de Berichtenbox. De EFLASH-app is een initiatief van e-Overheid voor Bedrijven, onderdeel van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken.

 • size 21.9 MB
 • version 1.0.1
EFLASH alternatives