gjejDOK!

gjejDOK sht aplikacioni q ju ndihmon t gjeni sa m thjesht dhe sa m shpejt nj doktor. Thjesht zgjidhni rajonin dhe trajtimin pr t cilin ju keni nevoj dhe menjher ju shfaqet nj list me mjek t specializuar n at fush. Nprmjet gjejDOK ju do t njiheni m mir me mjekun, duke marr informacion rreth edukimit, specializimit, eksperiencs si dhe t kontaktoni direkt me t. Me kt aplikacion kontakti i pacientit me mjekun sht m i thjesht.