NLB mKlik Kosova!

NLB Banka Prishtin mKlikShrbimi bankar mKlik ju lejon qasje t leht dhe t sigurt n llogarin tuaj pr t shikuar bilancin, shfletuar transakcionet n llogari apo kredit kartel, transferin e fondeve ndrmjet llogarive tuaja dhe palve t treta, pagesn e borxheve t kredit kartels nga telefoni i juaj mobil. N pak fjal, kjo sht struktura juaj e plot bankare n maje t gishtave tuaj. Me Mobile Banking ju keni qasje n t gjitha tiparet e shrbimit E-Banking q ju i keni dhe ekstra siguri n rrjet me Token Mobil t Sigurimit.