* For users in Serbia only. *Jedna od najpopularnijih domaih aplikacija, Parking Manijak, konano dostupna i na Vaem iPhone-u Aplikacija za plaanje parkinga SMS-om u Srbiji. Ostavljanje komentara i loe ocene nee doprineti reavanju problema u aplikaciji.

#

Similar Apps

1
Parking Manijak Pro
2
SMS Parking MNE
3
Parking BiH
4
Parking BiH 2
5
Ski Serbia Summer
6
Goglasi - besplatni mali oglasi
7
SNAPSHOPPER - Easy shopping
8
Brojevi
9
Panonia Tour
10
inTaxi
11
m:go BiH
12
ParkingHR
13
Konzum mobilna aplikacija
14
Vaktija.ba
15
CGTaxi
16
MAXtv To Go

Parking Manijak alternatives

Vienna Travel Guide and Offline City Map

Aerodrom Nikola Tesla Beograd / Airport Nikola Tesla Belgrade

Na zvaninoj aplikaciji Aerodroma Nikola Tesla moete pratiti odlaske i dolaske. Informacije o tome kako stii do aerodroma, gde se moe kupovati, kao i mapa aerodroma ekaju na vas da vam omogue najsigurniji i najudobniji poetak putovanja. Posetite nas i na: www.beg.aero

 • size 17.2 MB

Belgrade Talking

Visiting Belgrade? Discover one of the most popular destinations in Eastern Europe and its rich history with this all-encomapassing FREE Augmented Reality app. SPECIJALNI DODACITokom trajanja muzikog festivala EXIT, aplikacija e vam priati prie o 10 najznaajnijih lokacija na Petrovaradinskoj tvravi, mestu odravanja festivala.

 • size 24.4 MB

More Information About alternatives

Parking Manijak Pro

* For users in Serbia only. *Pro verzija aplikacije donosi:- Neogranien broj tablica- Istorija plaanja sa lokacijom vozila (Mapa)- Poboljana podrka za automatsku lokaciju- Opis za vozila- iCloud sinhronizacija tablicaU planu:- Odloeno plaanje parkinga- Upozorenje o isteku parking vremena- Upozorenje za plaanje van radnog vremena i neradnim danimaAplikacija za plaanje parkinga SMS-om u Srbiji. Ostavljanje komentara i loe ocene nee doprineti reavanju problema u aplikaciji.

 • size 5.3 MB
 • version 1.3.2

SMS Parking MNE

*Napomena: Ova aplikacija je namijenjena iskljuivo za crnogorsko trite. SMSParking je aplikacija koja nudi krajnje jednostavno i zanimljivo rjeenje za plaanje parking mjesta u Crnoj Gori. Za svaki grad koji je trenutno obuhvaen (Podgorica, Niki, Herceg Novi i Berane) obezbijeene su informacije, klikom na info dugme kada je jedan od pomenutih gradova selektovan.

 • size 17.5 MB
 • version 2.0

Parking BiH

Parking aplikacija za teritoriju Bosne i Hercegovine. Podrani su svi gradovi u oba entiteta, odnosno parking mjesta koja omoguavaju plaanje parking karte putem SMS poruke. Promjenjeni su brojevi na 083.Ukoliko imate prijedlog ili primjedbu slobodno nas kontaktirajte.

 • size 1.7 MB
 • version 1.8

Parking BiH 2

www.happyboar.comPARKING BIH 2Parking aplikacija za teritoriju Bosne i Hercegovine. Podrani su svi gradovi u oba entiteta, odnosno mjesta koja omoguavaju plaanje parking karte putem SMS poruke.

 • size 17.6 MB
 • version 1.4.0

Ski Serbia Summer

Aplikacija Ski Serbia Summer je oficijalna aplikacija Skijalita Srbije i namenjena je posetiocima Kopaonik, Stara Planina i Tornik ski centara u Srbiji u letnjem periodu. Kroz intuitivan korisniki interfejs aplikacija na jednostavan, brz i atraktivan nain korisniku prua sve neophodnih informacije o letnjim sadrajima vezanih za odmor i rekreaciju u ovim centrima. Aplikacije je kreirana u saradnji sa Skijalistima Srbije uz njihovu elju da prue kvalitet usluge i slede svetske standarde.

 • size 21.0 MB
 • version 1.21.0

Goglasi - besplatni mali oglasi

Prvi pretraiva svih malih oglasa u Srbiji sada i kao iOS aplikacija za jo laku pretragu svih sajtova za oglaavanje. Aplikacija pretrauje skoro sve sajtove u Srbiji koji objavljuju oglasne poruke za prodaju polovnih ili novih stvari i proizvoda i pruanje usluga. Kupujete neto od ovoga?- Polovni i novi automobili- Mobilni telefoni- Audio oprema- Bicikli- Elektronika- Foto oprema- Kompjuteri i oprema- Nekretninei jo mnogo toga na prodaju, preko Goglasi.com aplikacije

 • size 6.0 MB
 • version 1.0.2

SNAPSHOPPER - Easy shopping

PREUZMITE NAJSAVREMENIJU APLIKACIJU ZA KUPOVINU U SRBIJISNAPSHOPPER vam, u saradnji sa renomiranim brendovima, nudi odabranu ponudu i popuste koje moete koristiti u prodajnim objektima ili online prodavnicama. Ponesite svuda sa sobom iroku ponudu i u jednoj aplikaciji pronaite sve, od odee i hrane na akciji do najboljih turistikih aranmana i povoljnih bioskopskih ulaznica. Zaboravite na grupnu kupivinu, bodove i lanarine, uivajte u najsavremenijoj shopping aplikaciji u Srbiji.

 • size 46.7 MB
 • version 1.35

Brojevi

Brojevi je jednostavna aplikacija za djecu koja ih kroz igru pouava brojevima, zbrajanju i oduzimanju. Aplikacija sadri sliku za svaki broj od 1 do 20 te glas koji proita broj i kae to se nalazi na slici. Ukoliko imate neke prijedloge ili naete greku u aplikaciji, molimo vas da nam se obratite putem naeg maila: [email protected] ili putem Facebooka na https://www.facebook.com/Wargogcom

 • size 14.9 MB
 • version 1.1

Panonia Tour

Mobilna aplikacija Panonia tour, jedna je od sredstava pomou kojih Turistikazajednica Poeko-slavonske upanije promovira i predstavlja turistiku ponudu s podrujaPoeko-slavonske upanije. Mobilna aplikacija TZ Poeko-slavonske upanije prua korisniku potpunije iskustvoposjete Poeko-slavonskoj upaniji, te omoguava lake snalaenje i tematski odabir lokacijakoje eli posjetiti s naznakom da aplikacija prua pouzdane informacije nune prije planiranjaputovanja, te za vrijeme boravka u destinaciji. Aplikacija ima mogunost povezivanja na drutvene mree (Twitter, Facebook)u segmentima ocjenjivanja sadraja i dijeljenja lokacije korisnika.

 • size 20.2 MB
 • version 5.1

inTaxi

inTaxi aplikacija za smartphone korisnike je besplatna i jednostavna za koritenje. Pozovite taxi na trenutnu lokaciju koristei GPS na vaem smartphone ureaju ili unesite vau adresu runo. Drave i gradovi u kojima trenutano moete koristiti inTaxi aplikaciju:Hrvatska (Zagreb, Zadar)

 • size 17.2 MB
 • version 1.3.3

m:go BiH

Instalirajte m:go BIH za va iPhone i u samo dva dodira moete aktivirati tarifne opcije po elji, platiti parking, pretraiti imenik i otkriti ekskluzivne ponude za va m:tel broj. Aplikacija je u potpunosti podrana od m:tel mree i nudi jedinstvene usluge u odnosu na druge dosadanje aplikacije. Jednostavno, uz m:go pametan izbor je laki.

 • size 6.5 MB
 • version 6.1

ParkingHR

ParkingHR je jedinstvena aplikacija za plaanje parkiranja u Hrvatskoj putem SMS poruka. Prednosti koje ovu aplikaciju ine pravim odabirom: - spremanje vie registracijskih tablica uz opis - ParkingHR omoguava spremanje neogranienog broja registracijskih tablica uz prilagoeno polje za opis. Uvjeti koritenja SMS parking usluge objavljeni su na internetu, a vie informacija moete saznati na sljedeim linkovima:http://www.vipnet.hr/vip-parkinghttps://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne-usluge/usluge/sms/sms-parkinghttp://www.tele2.hr/privatni-korisnici/usluge/sms-parking/v1/http://www.bonbon.hr/podrska/pitanja-i-odgovori/na-bonove/usluge-na-bonove/sms-parkinghttp://www.tomato.com.hr/usluge-bonovi/mparkinghttps://www.simpa.hr/usluge/smsparking

 • size 7.9 MB
 • version 2.0.3

Konzum mobilna aplikacija

KONZUM MOBILNA APLIKACIJA Konzum na Vaem mobilnom ureaju Besplatna Konzum aplikacija olakava vau svakodnevnu kupnju: naruite sve za doma ili ured u Konzum klik internet prodavaonici jednim klikom kupite sve to vam treba - iz liste za kupnju ili vae stare narudbe pogledajte aktualne kataloge utedite s posebnim ponudama i akcijama skenirajte barkod proizvoda i dodajte ga u vau online koaricu nedjelja popodne? Nema problema, pronaite vama najbliu, otvorenu, Konzum prodavaonicu

 • size 15.3 MB
 • version 4.3.0

Vaktija.ba

vaktija.ba - Oficijelna iOS aplikacija- odabir lokacije za teritorij BiH i Sandaka- podeavanje alarma i notifikacija za najavu nastupanja namaskog vremena- odbrojavanje preostalog vremena do sljedeeg namaza- odvojene postavke za podeavanje alarma/notifikacija za podne i duma-namaz- preskakanje jednog od narednih alarma/notifikacija- prikaz namaskih vremena na Today widget screen-u- dijeljenje namaskih vremena (poalji SMS-om, preko email-a itd. )- provjera namaskih vremena za odreeni datum- prikaz hidretskog datuma- kibla kompas

 • size 16.4 MB
 • version 1.2

CGTaxi

*Napomena: Aplikacija CGTaxi je namijenjena samo za crnogorsko trite Predstavljamo Vam CGTaxi, aplikaciju za naruivanje taksi vozila u Crnoj Gori. ta nudi?- Skoro sva aktivna taksi udruenja u Crnoj Gori, podijeljena po gradovima.- Naruivanje vozila slanjem SMS poruke kao i pozivom.- Kreiranje sopstvenog adresara.- Lociranje korisnika uz ponudu njemu, u tom trenutku najbliih lokacija. Mogunost korienja neke od ovih lokacija za naruivanje vozila.- Odabir adrese iz glavnog menija.- Jednostavno biranje taksi udruenja i poruivanje vozila na samo jedan klik.

 • size 47.8 MB
 • version 1.2

MAXtv To Go

Nova MAXtv To Go aplikacija za va iPhone. Na MAXtv To Go pratite vrhunske sportske sadraje, gledajte fantastine Discovery programe za cijelu obitelj i najbolje djeje sadraje. U aplikaciji moete koristiti i detaljan TV Vodi za sve MAXtv programe te pogledati dostupan sadraj u MAXtv Videoteci.

 • size 16.2 MB
 • version 1.1.0