* For users in Serbia only. *Jedna od najpopularnijih domaih aplikacija, Parking Manijak, konano dostupna i na Vaem iPhone-u Aplikacija za plaanje parkinga SMS-om u Srbiji. Ostavljanje komentara i loe ocene nee doprineti reavanju problema u aplikaciji.

#

Similar Apps

1
Parking Manijak Pro
2
SMS Parking MNE
3
Parking BiH
4
Parking BiH 2
5
Ski Serbia Summer
6
Goglasi - besplatni mali oglasi
7
SNAPSHOPPER - Easy shopping
8
Brojevi
9
Panonia Tour
10
inTaxi

Parking Manijak alternatives

Vienna Travel Guide and Offline City Map

Aerodrom Nikola Tesla Beograd / Airport Nikola Tesla Belgrade

Na zvaninoj aplikaciji Aerodroma Nikola Tesla moete pratiti odlaske i dolaske. Informacije o tome kako stii do aerodroma, gde se moe kupovati, kao i mapa aerodroma ekaju na vas da vam omogue najsigurniji i najudobniji poetak putovanja. Posetite nas i na: www.beg.aero

 • size 17.2 MB

Belgrade Talking

Visiting Belgrade? Discover one of the most popular destinations in Eastern Europe and its rich history with this all-encomapassing FREE Augmented Reality app. SPECIJALNI DODACITokom trajanja muzikog festivala EXIT, aplikacija e vam priati prie o 10 najznaajnijih lokacija na Petrovaradinskoj tvravi, mestu odravanja festivala.

 • size 24.4 MB

More Information About alternatives

Parking Manijak Pro

* For users in Serbia only. *Pro verzija aplikacije donosi:- Neogranien broj tablica- Istorija plaanja sa lokacijom vozila (Mapa)- Poboljana podrka za automatsku lokaciju- Opis za vozila- iCloud sinhronizacija tablicaU planu:- Odloeno plaanje parkinga- Upozorenje o isteku parking vremena- Upozorenje za plaanje van radnog vremena i neradnim danimaAplikacija za plaanje parkinga SMS-om u Srbiji. Ostavljanje komentara i loe ocene nee doprineti reavanju problema u aplikaciji.

 • size 5.3 MB
 • version 1.3.2

SMS Parking MNE

*Napomena: Ova aplikacija je namijenjena iskljuivo za crnogorsko trite. SMSParking je aplikacija koja nudi krajnje jednostavno i zanimljivo rjeenje za plaanje parking mjesta u Crnoj Gori. Za svaki grad koji je trenutno obuhvaen (Podgorica, Niki, Herceg Novi i Berane) obezbijeene su informacije, klikom na info dugme kada je jedan od pomenutih gradova selektovan.

 • size 17.5 MB
 • version 2.0

Parking BiH

Parking aplikacija za teritoriju Bosne i Hercegovine. Podrani su svi gradovi u oba entiteta, odnosno parking mjesta koja omoguavaju plaanje parking karte putem SMS poruke. Promjenjeni su brojevi na 083.Ukoliko imate prijedlog ili primjedbu slobodno nas kontaktirajte.

 • size 1.7 MB
 • version 1.8

Parking BiH 2

www.happyboar.comPARKING BIH 2Parking aplikacija za teritoriju Bosne i Hercegovine. Podrani su svi gradovi u oba entiteta, odnosno mjesta koja omoguavaju plaanje parking karte putem SMS poruke.

 • size 17.6 MB
 • version 1.4.0

Ski Serbia Summer

Aplikacija Ski Serbia Summer je oficijalna aplikacija Skijalita Srbije i namenjena je posetiocima Kopaonik, Stara Planina i Tornik ski centara u Srbiji u letnjem periodu. Kroz intuitivan korisniki interfejs aplikacija na jednostavan, brz i atraktivan nain korisniku prua sve neophodnih informacije o letnjim sadrajima vezanih za odmor i rekreaciju u ovim centrima. Aplikacije je kreirana u saradnji sa Skijalistima Srbije uz njihovu elju da prue kvalitet usluge i slede svetske standarde.

 • size 21.0 MB
 • version 1.21.0

Goglasi - besplatni mali oglasi

Prvi pretraiva svih malih oglasa u Srbiji sada i kao iOS aplikacija za jo laku pretragu svih sajtova za oglaavanje. Aplikacija pretrauje skoro sve sajtove u Srbiji koji objavljuju oglasne poruke za prodaju polovnih ili novih stvari i proizvoda i pruanje usluga. Kupujete neto od ovoga?- Polovni i novi automobili- Mobilni telefoni- Audio oprema- Bicikli- Elektronika- Foto oprema- Kompjuteri i oprema- Nekretninei jo mnogo toga na prodaju, preko Goglasi.com aplikacije

 • size 6.0 MB
 • version 1.0.2

SNAPSHOPPER - Easy shopping

PREUZMITE NAJSAVREMENIJU APLIKACIJU ZA KUPOVINU U SRBIJISNAPSHOPPER vam, u saradnji sa renomiranim brendovima, nudi odabranu ponudu i popuste koje moete koristiti u prodajnim objektima ili online prodavnicama. Ponesite svuda sa sobom iroku ponudu i u jednoj aplikaciji pronaite sve, od odee i hrane na akciji do najboljih turistikih aranmana i povoljnih bioskopskih ulaznica. Zaboravite na grupnu kupivinu, bodove i lanarine, uivajte u najsavremenijoj shopping aplikaciji u Srbiji.

 • size 46.7 MB
 • version 1.35

Brojevi

Brojevi je jednostavna aplikacija za djecu koja ih kroz igru pouava brojevima, zbrajanju i oduzimanju. Aplikacija sadri sliku za svaki broj od 1 do 20 te glas koji proita broj i kae to se nalazi na slici. Ukoliko imate neke prijedloge ili naete greku u aplikaciji, molimo vas da nam se obratite putem naeg maila: [email protected] ili putem Facebooka na https://www.facebook.com/Wargogcom

 • size 14.9 MB
 • version 1.1

Panonia Tour

Mobilna aplikacija Panonia tour, jedna je od sredstava pomou kojih Turistikazajednica Poeko-slavonske upanije promovira i predstavlja turistiku ponudu s podrujaPoeko-slavonske upanije. Mobilna aplikacija TZ Poeko-slavonske upanije prua korisniku potpunije iskustvoposjete Poeko-slavonskoj upaniji, te omoguava lake snalaenje i tematski odabir lokacijakoje eli posjetiti s naznakom da aplikacija prua pouzdane informacije nune prije planiranjaputovanja, te za vrijeme boravka u destinaciji. Aplikacija ima mogunost povezivanja na drutvene mree (Twitter, Facebook)u segmentima ocjenjivanja sadraja i dijeljenja lokacije korisnika.

 • size 20.2 MB
 • version 5.1

inTaxi

inTaxi aplikacija za smartphone korisnike je besplatna i jednostavna za koritenje. Pozovite taxi na trenutnu lokaciju koristei GPS na vaem smartphone ureaju ili unesite vau adresu runo. Drave i gradovi u kojima trenutano moete koristiti inTaxi aplikaciju:Hrvatska (Zagreb, Zadar)

 • size 17.2 MB
 • version 1.3.3