* For users in Serbia only. *Jedna od najpopularnijih domaih aplikacija, Parking Manijak, konano dostupna i na Vaem iPhone-u Aplikacija za plaanje parkinga SMS-om u Srbiji. Ostavljanje komentara i loe ocene nee doprineti reavanju problema u aplikaciji.

#

Similar Apps

1
Parking Manijak Pro
2
StartStop Parking Servis Beograd
3
Vesti RS
4
SMS Parking MNE
5
Parking BiH
6
SNAPSHOPPER - Easy shopping
7
Park It'
8
Goglasi - besplatni mali oglasi
9
Ski Serbia Summer
10
Parking BiH 2

Parking Manijak alternatives

Vienna Travel Guide and Offline City Map

Aerodrom Nikola Tesla Beograd / Airport Nikola Tesla Belgrade

Na zvaninoj aplikaciji Aerodroma Nikola Tesla moete pratiti odlaske i dolaske. Informacije o tome kako stii do aerodroma, gde se moe kupovati, kao i mapa aerodroma ekaju na vas da vam omogue najsigurniji i najudobniji poetak putovanja. Posetite nas i na: www.beg.aero

 • size 17.2 MB

Belgrade Talking

Visiting Belgrade? Discover one of the most popular destinations in Eastern Europe and its rich history with this all-encomapassing FREE Augmented Reality app. SPECIJALNI DODACITokom trajanja muzikog festivala EXIT, aplikacija e vam priati prie o 10 najznaajnijih lokacija na Petrovaradinskoj tvravi, mestu odravanja festivala.

 • size 24.4 MB

More Information About alternatives

Parking Manijak Pro

* For users in Serbia only. *Pro verzija aplikacije donosi:- Neogranien broj tablica- Istorija plaanja sa lokacijom vozila (Mapa)- Poboljana podrka za automatsku lokaciju- Opis za vozila- iCloud sinhronizacija tablicaU planu:- Odloeno plaanje parkinga- Upozorenje o isteku parking vremena- Upozorenje za plaanje van radnog vremena i neradnim danimaAplikacija za plaanje parkinga SMS-om u Srbiji. Ostavljanje komentara i loe ocene nee doprineti reavanju problema u aplikaciji.

 • size 5.3 MB
 • version 1.3.2

StartStop Parking Servis Beograd

Aplikacija za plaanje parkinga u Beogradu koja omoguava korisnicima plaanje efektivnog vremena provedenog na parkingu.

 • size 1.5 MB
 • version 1.11

Vesti RS

Vesti iz svih izvora na vaem telefonu - Vesti.rsVesti.rs, jedan od vodeih domaih sajtova za informisanje, konano dobija mobilnu aplikaciju. Sada moete u svakom trenutku na bilo kom mestu da se informiete o novostima, dovoljno je samo da je Va telefon pored Vas.

 • size 0.6 MB
 • version 1.0

SMS Parking MNE

*Napomena: Ova aplikacija je namijenjena iskljuivo za crnogorsko trite. SMSParking je aplikacija koja nudi krajnje jednostavno i zanimljivo rjeenje za plaanje parking mjesta u Crnoj Gori. Za svaki grad koji je trenutno obuhvaen (Podgorica, Niki, Herceg Novi i Berane) obezbijeene su informacije, klikom na info dugme kada je jedan od pomenutih gradova selektovan.

 • size 17.5 MB
 • version 2.0

Parking BiH

Parking aplikacija za teritoriju Bosne i Hercegovine. Podrani su svi gradovi u oba entiteta, odnosno parking mjesta koja omoguavaju plaanje parking karte putem SMS poruke. Promjenjeni su brojevi na 083.Ukoliko imate prijedlog ili primjedbu slobodno nas kontaktirajte.

 • size 1.7 MB
 • version 1.8

SNAPSHOPPER - Easy shopping

PREUZMITE NAJSAVREMENIJU APLIKACIJU ZA KUPOVINU U SRBIJISNAPSHOPPER vam, u saradnji sa renomiranim brendovima, nudi odabranu ponudu i popuste koje moete koristiti u prodajnim objektima ili online prodavnicama. Ponesite svuda sa sobom iroku ponudu i u jednoj aplikaciji pronaite sve, od odee i hrane na akciji do najboljih turistikih aranmana i povoljnih bioskopskih ulaznica. Zaboravite na grupnu kupivinu, bodove i lanarine, uivajte u najsavremenijoj shopping aplikaciji u Srbiji.

 • size 46.7 MB
 • version 1.35

Park It'

Molimo proitajte prije instalacije. POLICA ODRICANJA OD ODGOVORNOSTI: Aplikacija slui kao pomo plaanju parkinga. Popis funkcionalnosti aplikacije: pomo pri plaanju SMS parkinga u vie od 80 gradova diljem Republike Hrvatske interaktivna karta parkirnih zona na kojoj je mogue oznaiti mjesto na kojem ste parkirali automobil, ak i nakon to ste se udaljili od mjesta dugim pritiskom na mjesto na kojem se nalazi automobil na karti povijest karata kupljenih pomou aplikacije i mjesta na kojima je bio oznan parking vozila dva stila karte: Dark i Satelite obavijesti o isteku parkinga 15 minuta prije isteka dodavanje neogranienog broja vozila odabir vie gradova istovremeno

 • size 65.4 MB
 • version 1.0

Goglasi - besplatni mali oglasi

Prvi pretraiva svih malih oglasa u Srbiji sada i kao iOS aplikacija za jo laku pretragu svih sajtova za oglaavanje. Aplikacija pretrauje skoro sve sajtove u Srbiji koji objavljuju oglasne poruke za prodaju polovnih ili novih stvari i proizvoda i pruanje usluga. Kupujete neto od ovoga?- Polovni i novi automobili- Mobilni telefoni- Audio oprema- Bicikli- Elektronika- Foto oprema- Kompjuteri i oprema- Nekretninei jo mnogo toga na prodaju, preko Goglasi.com aplikacije

 • size 6.0 MB
 • version 1.0.2

Ski Serbia Summer

Aplikacija Ski Serbia Summer je oficijalna aplikacija Skijalita Srbije i namenjena je posetiocima Kopaonik, Stara Planina i Tornik ski centara u Srbiji u letnjem periodu. Kroz intuitivan korisniki interfejs aplikacija na jednostavan, brz i atraktivan nain korisniku prua sve neophodnih informacije o letnjim sadrajima vezanih za odmor i rekreaciju u ovim centrima. Aplikacije je kreirana u saradnji sa Skijalistima Srbije uz njihovu elju da prue kvalitet usluge i slede svetske standarde.

 • size 21.0 MB
 • version 1.21.0

Parking BiH 2

www.happyboar.comPARKING BIH 2Parking aplikacija za teritoriju Bosne i Hercegovine. Podrani su svi gradovi u oba entiteta, odnosno mjesta koja omoguavaju plaanje parking karte putem SMS poruke.

 • size 17.6 MB
 • version 1.4.0