NLB Klik mobilno bankarstvoNLB Klik je usluga NLB Montenegrobanke koja omoguava jednostavno i brzo praenje i upravljanje sredstvima na svim vrstama rauna otvorenim u banci putem mobilnih telefona. Prednosti NLB Klik-a-Sigurno upravljanje finansijama s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme-Radi u svim mobilnim mreama svih mobilnih operatera-tedi vae vrijeme jer finansijsko poslovanje obavljate u hodu i nezavisno o radu poslovnica-Zamjena je za uslugu Internet bankarstva NLB Montenegrobanke u situacijama kada uz sebe nemate raunarUgovaranje NLB KlikaZa koritenje NLB Klika potreban Vam je raun u banci i mobilni telefon. -Aplikacija se automatski gasi nakon 3 minute nekoritenja i zakljuava nakon 3 uzastopna pogrena unosa PIN-a, to je dodatna zatita od neeljenog pristupa podacima.NLB Klik is new and unique service of NLB Montenegrobank , which enables you to do financial transactions safely through mobile phone.

#

Similar Apps

1
CROBA mBanking
2
Komercijalna mBank
3
Sparkasse mBanking
4
mJABA Corp.
5
mKBZ Corp.
6
mKBZ Ret.
7
mPBZ
8
mBBI
9
KomBank mBanking
10
Eurobank Srbija m-B@nking

NLB Klik alternatives

m-banking Serbia

Aplikacija za M bankarstvo obezbeuje praktino, brzo i sigurno bankarstvo. M-banking i m-token usluge moete ugovoriti u bilo kojoj ekspozituri UniCredit Banke. After a 3-minute period of not using the device, m-banking app automatically logs off the user.

 • size 88.0 MB

Abamobi

Abamobi Brezplana aplikacija za vsakogar, mobilna banka za stranke Abanke. Abamobi je brezplana mobilna aplikacija, ki vam prihrani as z uporabnimi reitvami, ki so na voljo prav vsem. Za ve informacij obiite www.abamobi.si oziroma nam poljite sporoilo na [email protected].

 • size 56.6 MB

m-banking by Stopanska banka

M-banking i-bank .M-banking i-bank , e-banking . i-bank , . push

 • size 54.5 MB

mBanka

, Web . , , , , , , , . 02 3296-800 (08:00 - 19:00 - , 08:00 - 15:00 )E-mail: [email protected]

 • size 14.3 MB

More Information About alternatives

CROBA mBanking

CROBA mBanking za graaneUz CROBA mBanking jednostavno, uvijek i bilo gdje, uz visoku sigurnost, bankarite na svom iPhone ureaju. CROBA mBanking je usluga Croatia banke koja vam omoguuje jednostavno praenje stanja rauna, upravljanje sredstvima na istima te brzo i sigurno plaanje rauna. Nakon 3 minute nekoritenja vri se automatska odjava iz aplikacije, dok se u sluaju 3 uzastopna unosa pogrenog PIN-a aplikacija automatski deaktivira, ime je dodatno osigurana od neeljenog pristupa.

 • size 41.5 MB
 • version 1.0.1

Komercijalna mBank

Kombank mBank je servis Komercijalne banke koji omoguava da preko mobilnog telefona na veoma brz, jednostavan i siguran nain obavljate sve finansijske transakcije bilo gde i bilo kada. Usluga je dostupna 24 sata, sedam dana u nedelji, a sve to Vam je potrebno je da imate mobilni telefon i internet konekciju. Prednosti i pogodnosti korienja KOMeKE usluge u okviru Kombank aplikacije: novana sredstva je mogue poslati svim osobama koje imaju broj registrovan kod jednog od tri mobilna operatera u Republici Srbiji, odabirom kontakta iz Vaeg imenika ili unosom odgovarajueg broja telefona primalac novca ne mora da ima otvoren raun ni u jednoj banci za podizanje novanih sredstava na bankomatu potreban je samo mobilni telefon na koji e Vam stii kodovi za podizanje sredstava u vidu sms poruke poslati novac je odmah dostupan na Vama najbliem Kombank bankomatu i moe se podii u narednih 48 sati

 • size 34.8 MB
 • version 2.0.1

Sparkasse mBanking

Sparkasse mBanking aplikacija na Vaem mobilnom ureaju predstavlja siguran, brz, najjednostavniji i najjeftiniji nain finansijskog poslovanja. Prednosti koje ostvarujete koritenjem mBanking usluge:- uteda vremena (plaanja moete vriti sa bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme),- uteda novca (vrite finansijsko poslovanje uz naknadu koja je od 80% do 100% nia u odnosu na platni promet na alterima Banke),- uteda energije i zatita okoline (izbjegavate trokove odlaska do najblie poslovnice Banke, ne koristi se papir),- potpuna kontrola nad sopstvenim finansijama,- finansijsko poslovanje 24 sata dnevno. Aplikacija se automatski zakljuava ukoliko je uneena pogrena lozinka tri puta za redom.

 • size 6.8 MB
 • version 1.4.7

mJABA Corp.

Mobilnom aplikacijom Jadranske banke za pravne osobe u svakom trenutku moete pristupiti pregledu svojih rauna, stanjima, prometima te ostalim uslugama i pogodnostima. Uslugu je mogue ugovoriti u bilo kojoj poslovnici Jadranske banke. U sluaju tri uzastopna unosa neispravnog korisnikog PIN-a usluga mobilnog bankarstva e biti blokirana.

 • size 9.7 MB
 • version 2.27

mKBZ Corp.

Mobilnom aplikacijom Kreditne banke Zagreb za pravne osobe u svakom trenutku moete pristupiti pregledu svojih rauna, stanjima, prometima te ostalim uslugama i pogodnostima. Uslugu je mogue ugovoriti u bilo kojoj poslovnici Kreditne banke Zagreb. U sluaju tri uzastopna unosa neispravnog korisnikog PIN-a usluga mobilnog bankarstva e biti blokirana.

 • size 8.8 MB
 • version 2.57

mKBZ Ret.

Mobilnom aplikacijom Kreditne banke Zagreb za fizike osobe u svakom trenutku moete pristupiti pregledu svojih rauna, stanjima, prometima te ostalim uslugama i pogodnostima. Uslugu je mogue ugovoriti u bilo kojoj poslovnici Kreditne banke Zagreb. U sluaju tri uzastopna unosa neispravnog korisnikog PIN-a usluga mobilnog bankarstva e biti blokirana.

 • size 8.8 MB
 • version 2.57

mPBZ

mPBZ aplikacija je brza i jednostavna, omoguuje siguran pristup informacijama o proizvodima i uslugama koje imate u PBZ-u te obavljanje financijskih transakcija bilo kada i s bilo kojeg mjesta gdje imate pristup internetu s Vaeg iPhonea.mPBZ uslugu moete ugovoriti u bilo kojoj poslovnici Banke ili putem PBZ365@NET usluge. Kod ugovaranja mPBZ usluge dobiva se identifikacijski i aktivacijski kod potreban za aktivaciju mPBZ-a. Application is locked after 3 failed attempts to enter a correct PIN, which also prevents unwanted access.

 • size 16.1 MB
 • version 1.11.0

mBBI

Pratei najsavremenije tehnoloke trendove Bosna Bank International (BBI) nudi uslugu mobilnog bankarstva, mBBI BBI mobilno bankarstvo je usluga koja korisniku omoguava da putem mobilnog telefona obavlja finansijske transakcije i pregled stanja na svim raunima sa bilo kojeg mjesta gdje se nalazi i u vrijeme kada mu to odgovara BBI banka koristi najsavremenije tehnologije zatite i sigurnosti. Usluga mBBI nudi vei standard sigurnosti od uobiajenog uz jednostavnost koritenja. Sve dodatne informacije o mBBI usluzi klijenti moe dobiti na web stranici: http://www.bbi.ba/, u poslovnicama/filijalama BBI banke ili pozivom na besplatni info telefon 0800 200 20.

 • size 13.5 MB
 • version 2.59

KomBank mBanking

Kombank mBank je servis Komercijalne banke koji omoguava da preko mobilnog ureaja na veoma brz, jednostavan i siguran nain obavljate sve finansijske transakcije i to bilo kad i bilo gde, 24 sata, sedam dana u nedelji, a sve to Vam je potrebno je da imate mobilni telefon i internet konekciju. Kombank mBank aplikacija poseduje sve neophodne funkcionalnosti: Proveru stanja i prometa po tekuim i tednim raunima, raunima HOV kao i po platnim karticama Obavljanje svih vrsta bezgotovinskih transakcija i mogunost plaanja sa valutom unapred kao i opoziv naloga Interni prenos sredstava izmeu dinarskih i deviznih rauna, rauna HOV kao i prenos sa i na platnu karticu Menjake poslove (kupovinu i prodaju deviza) Uvid u kursnu listu, poruke i lokator ekspozitura i bankomata Pregled izvoda po tekuim raunima i po platnim karticama, kao i slanje odabranog izvoda na prijavljenu email adresu Mogunost kreiranja novog naloga na osnovu naloga iz arhive, filter arhive naloga po raunu nalogodavca Mogunost kreiranja ablona za plaanje Zbirni prikaz oroene tednje Prikaz liste nerealizovanih ekova Uvid po kreditima klijenta sa svim detaljima Dopuna prepaid rauna kod sva 3 mobilna operatera Pregled kursa na dan, po valuti, za period, kursni kalkulator i trina kursna lista Prijem poruka i razmena istih sa Bankom Kontaktiranje banke putem email-a, drutvenih mrea ili telefonaKorisnicima su pored osnovnih, omoguene i unapreene funkcionalnosti mBank servisa kao to su: KOMeKE - savremena usluga u okviru aplikacije, koja omoguava brzo, jednostavno i bezbedno slanje novca, sa bilo kog mesta u zemlji i inostranstvu gde postoji internet konekcija, kao i podizanje poslatog novca 24/7 365 dana u godini, na svim bankomatima Komercijalne banke u Republici Srbiji. Nakon inicijalne aktivacije servisa, sami definiete PIN kod kojim se ubudue prijavljujete u aplikaciju.

 • size 122 MB
 • version 3.0.0

Eurobank Srbija m-B@nking

Eurobank Srbija Vam predstavlja m-B@nking aplikaciju koja Vam omoguava da, potpuno sigurno, obavljate sve vrste transakcija putem Vaeg mobilnog telefona. Putem Eurobank m-B@nking aplikacije, na lak i siguran nain moete da: vrsite sve vrste transakcija u domacem platnom prometu, proverite stanje i promet po svim tekucim raunima, imate uvid u detalje kredita i kreditnih karticama koje imate u Banci, platite ratu kredita, kreditne kartice obavite menjake poslove, vidite aurne kursne liste, proverite datum isteka dozvoljenog prekoraenja po tekuem raunu, pretraite mapu Eurobank bankomata i ekspozitura, koristite kreditni kalkulator za razliite vrste kredita, Aktiviranje usluge je besplatno. Upon successful activation of the service, it is essential that you create your own password for future usage of this service.

 • size 38.2 MB
 • version 4.0.0.4