Libar je besplatna aplikacija koja se koristi za preuzimanje i itanje EPUB I PDF sadraja kreiranog pomou istoimene CARNetove web aplikacije. Prijava korisnika odvija se putem [email protected] korisnikog rauna. notes)- sinkronizacija podataka (knjine oznake, oznaeni tekst, biljeke) izmeu vie mobilnih ureaja kojima se pristupa s istim korisnikim raunom

#

Similar Apps

1
Moj.Iskon
2
IKB mToken
3
POBA m_Token
4
Erste mPOS
5
KBZ mToken
6
ZBToken
7
PBZmToken
8
RBA na dlanu
9
OTP m-token
10
CROBA mBanking

Libar alternatives

Edmodo : Classroom Tools

Edmodo Edmodo Edmodo20002013EdTech DigestEdmodo [email protected] www.edmodo.com

 • rating 4.28571

More Information About alternatives

Moj.Iskon

Pomou aplikacije Moj. Iskon brzo i jednostavno upravljajte vaim Iskon raunom putem mobilnih ureaja. TV prijemnika i Wi-Fi mree pregled podataka korisnika linije pregled stanja sustava prijavu kvara i potekoa u radu uslugaSva pitanja i dojmove vezane uz aplikaciju aljite na [email protected]

 • size 5.2 MB
 • version 1.2.0

IKB mToken

IKB m-token (mobilni token) je aplikacija koja se koristi za identifikaciju korisnika prilikom pristupa Internet bankarstvu za graane i poslovne subjekte te za autorizaciju financijskih i ostalih tipova transakcija. Nakon instalacije aplikacije, istu je potrebno aktivirati unosom aktivacijskog koda. PIN se ne pohranjuje na mobitel, ime je omoguena tajnost podataka.

 • size 5.7 MB
 • version 1.0.5

POBA m_Token

POBA m_Token je aplikacija koja se instalira i koristi putem mobilnog ureaja, a slui za identifikaciju korisnika i potvrdu izvravanja transakcija putem POBAklik internetskog bankarstva. Budui da se aplikacija nalazi na vaem mobilnom ureaju odlikuje ju praktinost, jednostavnost i dostupnost za koritenje. If m_Token is inactive for more than 2 minutes, it automatically shuts down.

 • size 2.1 MB
 • version 1.0.6

Erste mPOS

Prodaja bilo kada i bilo gdje Aplikacija je namijenjena trgovcima kojima je potrebna funkcionalnost prihvata i naplate platnim karticama bez obzira na lokaciju na kojoj se nalaze. Pomou bluetooth veze aplikacija je povezana s mPOS ureajem te koristi podatkovni promet smart ureaja za prijenos podataka. Telefon: 01/ 4929-343 E-mail: [email protected]

 • size 9.8 MB
 • version 2.0.0

KBZ mToken

KBZ mToken (Mobilni token) je aplikacija koja se koristi za autentikaciju klijenata Kreditne banke Zagreb d.d.,a prilikom pristupa Internet bankarstvu za graane i poslovne subjekte, te prilikom autorizacije financijskihi ostalih tipova transakcija. Nakon instalacije aplikacije, istu je potrebno aktivirati unosom aktivacijskog koda. PIN se nepohranjuje na mobitel, ime je osigurana tajnost podataka.

 • size 5.6 MB
 • version 1.0.27

ZBToken

ZBToken (Zapad Banka mobilni token) je aplikacija koja se koristi za identifikaciju korisnika prilikom pristupa Internet bankarstvu za graane i poslovne subjekte te za autorizaciju finansijskih i ostalih tipova transakcija. Nakon instalacije aplikacije, istu je potrebno aktivirati unosom aktivacionog koda. The PIN is not stored on the cell phone, enabling data confidentiality.

 • size 2.9 MB
 • version 1.0.24

PBZmToken

[HR]PBZmToken personalizirana je aplikacija koja se koristi za autentifikaciju i autorizaciju korisnika usluge internetskog bankarstva za fizike i pravne osobe Privredne banke Zagreb. Aplikacija PBZmToken takoer slui za autentifikaciju korisnika kartica pri internetskoj kupnji koritenjem 3D Secure sigurnosnog standarda te ostalih usluga za koje PBZ doputa koritenje aplikacije u svrhu autentifikacije i autorizacije korisnika. With the PBZmToken application the use of the Privredna banka Zagreb services is even quicker and simpler.

 • size 3.1 MB
 • version 1.6.3

RBA na dlanu

Budite uvijek prvi u redu gdje god se nalazili, na bilo kojem mjestu na svijetu, u bilo koje doba dana jer nae usluge stiu ravno na zaslon Vaeg mobilnog ureaja, uz RBA na dlanu mobilno bankarstvo Aplikacija Vam omoguuje jednostavan pristup Vaim financijama, a izmeu ostalih funkcionalnosti istaknuli bismo vrlo brz nain plaanja rauna koritenjem FotoNaloga koji omoguava slikanje rauna ili 2D barkoda. Osim mobilnog bankarstva, aplikacija ukljuuje i mToken - sigurno rjeenje za autentifikaciju korisnika. RBA na dlanu mobilno bankarstvo moete ugovoriti u naim poslovnicama ili samostalno putem iDIREKT internetskog bankarstva, ako ste ve klijent Raiffeisen banke.

 • size 63.2 MB
 • version 2.0.2

OTP m-token

OTP m-token (mobilni token) je aplikacija koja se koristi za identifikaciju korisnika prilikom pristupa u eLEMENT@ internet bankarstvo namijenjeno graanima te za autorizaciju financijskih i ostalih tipova transakcija. Takoer, aplikacija mobilni token omoguava koritenje usluga govornog automata banke, kao i koritenje odreenih usluga Kontakt centra. The m-token application use is protected by a PIN known only to the owner, with a PIN change option available at all times.

 • size 2.2 MB
 • version 1.1.5

CROBA mBanking

CROBA mBanking za graaneUz CROBA mBanking jednostavno, uvijek i bilo gdje, uz visoku sigurnost, bankarite na svom iPhone ureaju. CROBA mBanking je usluga Croatia banke koja vam omoguuje jednostavno praenje stanja rauna, upravljanje sredstvima na istima te brzo i sigurno plaanje rauna. Nakon 3 minute nekoritenja vri se automatska odjava iz aplikacije, dok se u sluaju 3 uzastopna unosa pogrenog PIN-a aplikacija automatski deaktivira, ime je dodatno osigurana od neeljenog pristupa.

 • size 41.5 MB
 • version 1.0.1