Dobro doli u Kvisko, mobilnu verziju igre asocijacija iz Kviskoteke, legendarnog TV kviza autora Laze Golue Reite izazovne asocijacije iz raznih podruja i proverite svoje znanje i logiko zakljuivanje, a pojanjenja asocijacija vam pomau da napredujete. Odgonetnite reenja stupaca i konano reenje, osvajajte bodove i zlatnike, a osvojene zlatnike koristite u sluaju da vam je ponekad potrebna mala pomo Proverite jeste li pametni, izvanredni ili moda genijalni U igri za dva igraa proverite svoje znanje s dragim osobama i prijateljima, a svoj napredak i dosege podijelite s Facebook frendovima. Nemojte da propustite mogunost da na zabavan nain iskoristite slobodne trenutke i pokrenete vae modane vijuge Va Kvisko

#

Similar Apps

1
Kvisko HR 2
2
Kvisko HR
3
Matka - Matematika za svakoga
4
B.net TV raspored za iPad
5
CRO360
6
WashVes
7
Kombank Arena
8
Loto rss
9
Tanjir.ba
10
EcoKab Taxi Smederevo

Kvisko RS alternatives

Asocijacije Zanimacije

Asocijacije Zanimacije Mobile zamena za drutvenu igru Papirii. Ako ste nekada igrali drutvenu igru Papirii, zavoleete i novu besplatnu igricu Asocijacije Zanimacije. Zanimljiva kao Slagalica i izazovna kao veina drutvenih igara Milo Veljkovi Odlina stvar da deko i ja pokaemo da se najbolje razumemo Sara Samardi

 • rating 4.2
 • size 60.6 MB

Geography Quiz - Learn & Play World Trivia Test.s

Do you think you know world geography? Are you ready to test your skills? This is very useful interactive game, so dont hesitate, download now this awesome app and enjoy

 • rating 4.0
 • size 86.7 MB

Milioner 2017

- Dobrodoli u kvizu Milioner. U ovom kvizu moete proveriti vae znanje. Ako budete odgovorili svih 15 pitanja, osvojit ete milion dinara.

 • size 19.3 MB

Yamb

Yamb is dice game played with 5 or 6 dices. It is more complex variant of popular international Yahtzee game. YAMB is not affiliated with, endorsed, sponsored, or specifically approved by Hasbro.

 • size 37.1 MB

More Information About alternatives

Kvisko HR 2

Dobro doli u Kvisko, mobilnu verziju igre asocijacija iz Kviskoteke, legendarnog TV kviza autora Laze Golue Rijeite izazovne asocijacije iz raznih podruja te provjerite svoje znanje i vjetinu logikog zakljuivanja, a pojanjenja asocijacija vam pomau da napredujete. Odgonetnite rjeenja stupaca i konano rjeenje, osvajajte bodove i zlatnike, a osvojene zlatnike koristite ukoliko vam je ponekad potrebna mala pomo Provjerite jeste li pametni, izvanredni ili moda genijalni U igri za dva igraa provjerite svoje znanje s dragim osobama i prijateljima, a svoj napredak i dosege podijelite s Facebook frendovima. Nemojte propustiti mogunost da na zabavan nain iskoristite slobodne trenutke i pokrenete vae modane vijuge Va Kvisko

 • size 25.3 MB
 • version 1.0.4

Kvisko HR

Dobro doli u Kvisko, mobilnu verziju igre asocijacija iz Kviskoteke, legendarnog TV kviza autora Laze Golue Rijeite izazovne asocijacije iz raznih podruja te provjerite svoje znanje i vjetinu logikog zakljuivanja, a pojanjenja asocijacija vam pomau da napredujete. Odgonetnite rjeenja stupaca i konano rjeenje, osvajajte bodove i zlatnike, a osvojene zlatnike koristite ukoliko vam je ponekad potrebna mala pomo Provjerite jeste li pametni, izvanredni ili moda genijalni U igri za dva igraa provjerite svoje znanje s dragim osobama i prijateljima, a svoj napredak i dosege podijelite s Facebook frendovima. Nemojte propustiti mogunost da na zabavan nain iskoristite slobodne trenutke i pokrenete vae modane vijuge Va Kvisko

 • size 20.0 MB
 • version 1.0.7

Matka - Matematika za svakoga

Odrite svoj um u dobroj kondiciji uz pomo matematikih vjebi Ova e vam igra pomoi da vi ili vae dijete poboljate svoje matematike vjetine, testirate mentalnu matematiku ili se pripremite na ispit iz matematike. Opis:- mentalni trening/vjebe za mozak- zabavan dizajn - vjebajte zbrajanje, - oduzimanje- mnoenje- dijeljenje Va rezultat je zbroj bodova - a dobivate 1 bod po tonom odgovoru Ovo je prva verzija aplikacije tako da za sada nije sve dosputno ali e uskoro biti Satovi matematike ne trebaju predstavljati nonu moru kole se vie ne treba bojati Igrajui ovu aplikaciju moete poboljati svoju mentalnu aritmetiku, a sve uz igru i u natjecateljskom duhu. Ova igra takoer predstavlja jedan oblik vjebanja koncentracije.

 • size 63.6 MB
 • version 1.6

B.net TV raspored za iPad

B.net TV raspored: ultimativni raspored za vae najdrae TV programeB.net TV raspored je najbolji nain da u svakom trenutku znate koja od vaih omiljenih emisija poinje i na kojem programu. PODIJELITE to mislite o nekom filmu ili seriji s prijateljima na Facebooku, Twitteru, LinkedInu itd. Za lake snalaenje i FILTRIRANJE preko 190 programa u B.net ponudi upotrijebite funkciju Uredi i iz ponuenih opcija odaberite regiju i paket programa.

 • size 3.6 MB
 • version 1.1

CRO360

Volite putovati i istraivati nova mjesta i gradove, a nemate vremena za nebrojene pokuaje i pogreke? U potrazi ste za novim gurmanskim doivljajima, elite isprobati i vidjeti nove stvari, proi najboljim vinskim cestama, u fokusu vam je turizam doivljaja? Ovaj je alat namijenjen suvremenim turistima koji su u potrazi za tematskim sadrajima i doivljajima, koji su zahtjevni i ele optimizirati vrijeme koje provode na odmoru na nain da putem aplikacije imaju uvid u modul virtualne etnje kroz hotel o kojem razmiljaju rezervirati smjetaj ili restorana u kojem bi moda rado neto pojeli ili crkve za koju misle da se u njoj nalaze orgulje o kojima su itali online.

 • size 13.0 MB
 • version 2

WashVes

Wash Ve je aplikacija koja Vam olakava naporne odlaske u hemijsku istionu ili pranje Vea u kui tako to mi to uradimo za vas Kroz jednostavan meni izaberite ve koji elite da Vam operemo te na krajuizaberite termin kada moemo doi da preuzmemo isti. Bez brige da li e vani da padne kia ili da e smog da isprlja Va friko oprani ve, vrijeme koje troite na pranje i peglanje sada iskoristite za sebe. U dogovorenom terminu emo dostaviti ist ve na Vau adresu Team Wash Vea je tu za Vas 7 dana u sedmici 24 sata dnevno.

 • size 45.1 MB
 • version 1.5

Kombank Arena

Oficijelna iOS aplikacija Kombank Arene. Saznajte iz prve ruke sve o najnovijim dogaajima, upoznajte se sa aktuelnostima, pronaite informacije o sadrajima. Ukoliko ne znate gde je va ulaz ili izlaz, aplikacija vam prua mogunost da locirate svoj poloaj i uputi vas ka odgovarajuem ulazu.

 • size 15.4 MB
 • version 1.2

Loto rss

Aplikacija Loto rss zamiljena je kao pomo pri igranju igara Dravne lutrije Srbije - Loto i Loto plus. Nastala je iz elje da se pomogne igraima Loto-a, a ostalim korisnicima uini ova igra na sreu, jo zanimljivijom. Ako dozvolite notifikacije, aplikacija e vas obavetavati kada poinje novo izvlaenje i prikazati vam vae sauvane kombinacije za igranje.

 • size 11.1 MB
 • version 1.1

Tanjir.ba

Tanjir.ba (http://www.tanjir.ba) je online servis koji djeluje u Bosni i Hercegovini za naruivanje hrane za kunu dostavu i za ponijeti. Tanjir.ba iOS aplikacija je besplatna i daje vam sve to treba da pregledate restorane koji su u naoj mrei, naruujute hranu iz restorana u naoj mrei, uestvujete u naim akcijama, kao i da ostvarite popuste i promocije. Tanjir.ba iOS aplikacija je besplatna i dostupna svima koji namjeravaju naruivati hranu iz restorana u Bosni i Hercegovini, u sljedeim gradovima: Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Tuzli, ZeniciTanjir.ba online servis je besplatan za koritenje, a jela u ponudi restorana na Tanjir.ba online servisu kotaju isto ili manje nego prilikom klasinog naruivanja telefonom.

 • size 6.3 MB
 • version 1.2.0

EcoKab Taxi Smederevo

NAJBOLJI NAIN DA NARUITE TAXI U SMEDEREVUEcoKab Taxi Smederevo je najlaksi i najbolji nain da pozovete taxi u Srbiji - jednostavno za korienje, brzo, bezbedno i bez ikakvog napora:- Ne morate da pamtite brojeve telefona, ili da zaustavljate taxi na ulici, bez komplikovanih brojeva, samo jednim klikom- Ne morate da objanjavate gde se nalazite, na mapi moete pratiti taxi koji dolazi po Vas- I jo bolje, nema dugog ekanja na vezi- Prilagodjeno je korisnicima i lako za korienje- Potrebno je samo par sekundi i dva dodira ekrana da pozovete taxi- Aplikacija je brza i naravno besplatnaEcoKab Taxi Smederevo je prva ekoloski prihvatljiva taksi companija u Smederevu, sa novim potpuno indenticnim vozilima Fiat 500L, euro 6 motorima i pogonjena na alternativno gorivo TNG. Svi vozai su registrovani i provereni. Kako funkcionie:- EcoKab Taxi Smederevo e automatski locirati vau adresu koristei GPS u Vaem uredjaju- Moete uneti i neku drugu adresu ako je potrebno- Pritisnite Narui sada- Vrlo brzo ete biti obaveteni da ste uspeno poruili taxi- Pratite Vae vozilo na mapi u realnom vremenu dok dolazi po vasPosebne opcije:- Moete da odredite broj putnika, trazite vozaca koji govori Engleski- Mozete da trazite kablove za pokretanje motora ako vam se ispraznio akomulator- I druge zahteve koje moete imati- Rezerviite vozilo unapredEcoKab Taxi Smederevo Vam nee dozvoliti da ekate

 • size 25.9 MB
 • version 1.0