Een woning is een afspiegeling van het leven van de bewoners. Het zegt iets over uw manier van leven, uw smaak, uw levensstijl. Een makelaar die uw smaak kent.

#

Similar Apps

1
Kreffer Makelaardij
2
Team Sanders Makelaars
3
Daniels Stokvis Makelaardij
4
Richard Schroeten Makelaars
5
Actieve Makelaar
6
Van Wijnen Bewoners
7
Sauer & Oonk
8
Hendriks SGR Bewoners
9
Ruyssenaars Makelaardij
10
Wijk-Regio Makelaardij

GB Makelaars alternatives

Huizen te koop - JAAP.NL

Met deze JAAP app, speciaal ontwikkeld voor iOS, zoek je met je criteria naar alle huizen in Nederland. JAAP verzamelt essentile informatie over de tijd dat een huis wrkelijk te koop staat en wat de vraagprijsontwikkeling is geweest: de app toont je dus belangrijke details over alle woningen die je niet in andere huizenapps kunt vinden. Het telefoonnummer van de betreffende makelaar staat ook bij de woningadvertentie vermeld.

 • size 29.2 MB

LinkedIn Job Search

LinkedIn Job Search gives you all the tools you need to easily find your dream job or let it find you. Quickly find job opportunities wherever you want with location-based search. Privacy Policy: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policyTerms of Service: https://www.linkedin.com/legal/user-agreement

 • rating 4.89473
 • size 84.0 MB

Trello

Trello Trello Trello LIFEHACKERTrello Power-Up Trello Apple WatchTrello iPad ProTrello Trello Trello Trello Trello

 • rating 4.68966

More Information About alternatives

Kreffer Makelaardij

Het verkopen van uw woning is een grote beslissing die u waarschijnlijk maar een paar keer in uw leven maakt. Het is dan van groot belang dat u hiervoor de juiste voorbereidingen treft. Wij vertellen u graag dat, als wij samen met u uw huis mogen verkopen, u erop kunt vertrouwen dat u een makelaar heeft gekozen die weet wat er speelt in uw woonplaats, die reeds 10 jaar ervaring heeft in de woningmarkt, die actief is, die een kantoor op een A locatie heeft met een goede etalage, die een up to date website heeft, die uw woning prominent op Funda plaatst, die ook in de avonduren en weekenden voor u klaar staat, die regelmatig contact met u heeft, die zeer gedreven is om uw huis te verkopen en een zeer breed netwerk heeft

 • size 1.8 MB
 • version 2.2

Team Sanders Makelaars

Team Sanders is n van de best verkopende makelaarskantoren van Almelo en omstreken. Bij ons wordt de verkoop of aankoop van uw woning altijd begeleid door een gecertificeerde en bedigde NVM-makelaar, die de markt door en door kent. Bekijk dan www.teamsanders.nl.

 • size 1.9 MB
 • version 2.0

Daniels Stokvis Makelaardij

Welkom bij Daniels Stokvis Makelaardij Als NVM makelaar zijn wij gespecialiseerd in:het verkopen en aankopen van onroerend goed;taxatie (NWWI gecertificeerd) voor o.a. financiering, aan- of verkoopbeslissing;een vrijblijvende waardebepaling van uw huidige woning;een zoekopdracht voor een nieuwe woning, wij houden u kosteloos op de hoogte van het woningaanbod. Onze makelaar/taxateur is VastgoedCert-gecertificeerd.

 • size 1.9 MB
 • version 2.1

Richard Schroeten Makelaars

Vanuit het Urselinencomplex aan de Wilhelminasingel 18 te Weert hebben wij de afgelopen 9 jaren voor veel opdrachtgevers naar tevredenheid bemiddeld bij de verkoop en aankoop van de woning. Als deskundige en regionale NVM makelaar zijn wij ervan overtuigd dat wij d toegevoegde waarde zijn bij een eventuele aan- en verkoop van uw woning. Kortom: DE MEEST ACTIEVE MAKELAAR VAN WEERT

 • size 1.8 MB
 • version 2.1

Actieve Makelaar

Makelaardij de Boer is al meer dan een decennia lang uw actieve makelaar in Lelystad en omgeving. Een betrouwbare partij waar u terecht kunt voor verkoop van uw woning, begeleiding bij een aankoop, taxatie, hypotheek, verzekeringen en de verkoop van uw nieuwbouwprojecten. Zo kunt u met een gerust hart uw woning aankopen of verkopen.

 • size 1.8 MB
 • version 2.0

Van Wijnen Bewoners

De van Wijnen Bewoners app neemt u aan de hand tijdens het groot onderhoud van uw woning. Weg met het papieren boekje die u kwijt kunt raken. Indien u deze nog niet heeft gehad, neem dan contact op met uw bewonersconsulent(e).

Sauer & Oonk

Bij Sauer & Oonk Adviseurs & Notarissen gaat het om hoogwaardige juridische advisering, maar bovenal om u en uw vragen, en belangrijker nog de oplossingen die voor u optimaal zijn en er dus voor u toe doen Belangrijke gebeurtenissen in uw leven vragen verstandige beslissingen; wij willen u daarbij graag van dienst zijn. Of het nou de aankoop van uw woning of appartement is, uw testament of samenlevingscontract of het oprichten van een BV, stichting of vereniging: wij doen het graag voor u. Uiteraard staan wij ook voor u klaar als er een overlijden is en er, ondanks uw rouw en verdriet, zaken geregeld moeten worden. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u maandelijks op de hoogte van onderwerpen op notarieel gebied die voor u van belang zijn.

 • size 37.2 MB
 • version 1.0

Hendriks SGR Bewoners

De Hendriks SGR Bewoners app neemt u aan de hand tijdens het groot onderhoud van uw woning. Weg met het papieren boekje die u kwijt kunt raken. Indien u deze nog niet heeft gehad, neem dan contact op met uw bewonersconsulent(e).

 • size 33.4 MB
 • version 2.3.2

Ruyssenaars Makelaardij

De Ruyssenaars-App is persoonlijke tool om direct op de hoogte te zijn van het laatste aanbod van Ruyssenaars Makelaardij. Je kan op een handige manier door het aanbod scrollen en direct alle details bekijken zoals, fotos, plattegronden, kenmerken en natuurlijk waar de woning is gelegen op de kaart. Wilt u ook met uw woning tussen dit aanbod staan neem dan contact op, email: [email protected] of bel 030-2282387 voor het maken van een afspraak met n van onze makelaars.

 • size 2.0 MB
 • version 2.5.20

Wijk-Regio Makelaardij

Wijk-Regio makelaardij is uw makelaar in uw wijk en regio Wij zijn een actief makelaarskantoor met een aanbod van ruim 200 woningen. Wijk-Regio Makelaardij is aangesloten bij het NVM en kan u optimaal van dienst zijn bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw huidige of toekomstige woning. Onze slogan is dan ook niet voor niets Wijk-Regio Makelaardij Durft, Doet en Werkt

 • size 2.1 MB
 • version 2.5.3