Aplicatia alo Groupama Aplicatia Alo Groupama a fost realizata pentru a fi alaturi de tine atunci cand ai nevoie de noi: iti facilitam accesul la informatiile despre ofertele si produsele noastre, te ajutam sa ne gasesti foarte usor oriunde ai fi, iar daca esti client Groupama Asigurari, te asistam telefonic in caz de dauna. Aplicatia iti ofera urmatoarele facilitati:- posibilitatea de a apela in mod direct serviciul telefonic Alo Groupama - pentru a notifica o dauna sau pentru a avea acces la orice informatie de care ai nevoie;- localizare geografica si informatii despre sediile Groupama Asigurari si punctele noastre de constatare pentru a fi simplu sa ne gasesti cand ai nevoie de noi- oferta noastra de produse si servicii pentru ca sa poti asigura oricand ceea ce conteaza pentru tine- QR code scanner incorporat ca sa poti scana orice cod QR, fara a fi nevoie sa iti instalezi o alta aplicatie- sectiune de noutati pentru a beneficia in timp real de toate stirile, ofertele si surprizele noastre. Iar cand iti lansezi pentru prima data aplicatia mobila Alo Groupama, nu uita sa activezi si sistemul Push notifications, pentru a nu rata cele mai interesante stiri sau promotii de la Groupama Asigurari.

Alo Groupama alternatives

FidMe - Loyalty Cards & Deals

Lajumate.ro -Anunturi Gratuite

Aplicaia Lajumate.ro reprezint o metod gratuit, simpl i rapid de a aduga un anun. VINZI cu ajutorul unui formular extrem de simplu poi aduga un anun lajumate din timpul cu care eti obinuit; e suficient s investeti cele cteva minute necesare i s postezi anunul tu. Prerea ta e important pentru noi D-ne un Like pe facebook pe http://facebook.com/lajumate.ro

  • size 61.2 MB

Moon & Garden

Moon & Garden makes the best of your organic garden by using biodynamic. Based on moon influence, this app will tell you what to do. Moon & Garden is gonna be your best gardening friend.

  • size 57.8 MB

Star Taxi

Acum disponibila si in Chisinau Disponibila in Bucuresti, Brasov, Timisoara, Iasi, Cluj, Constanta si Chisinau. Comanda taxi in cateva secunde, direct din aplicatie, gratuit. Bonus: in masinile echipate cu sisteme Star Taxi beneficiezi de internet Wi-Fi gratuit.

  • size 36.3 MB

Okazii.ro

Okazii.ro pentru iPhone este aplicaia pe care orice pasionat de cumprturi trebuie sa o aib Instaleaz-i aplicaia Okazii.ro i poi cumpra i vinde uor Okazii.ro i ofer peste 4 milioane de produse noi si second-hand, din care poi alege orice ai nevoie, direct de pe iPhone-ul tu. Comand produsul uor, alegnd una dintre cele 4 metode:-prin comand telefonic;-prin comand rapid, fr a te nregistra pe site;-prin comand ca utilizator nregistrat, dac deja ai cont pe Okazii.ro. Astfel, dac vrei s cumperi un anumit produs, dar ai nevoie de informaii suplimentare, poi contacta vnztorul.

  • size 15.2 MB