LC Krant!

Met de LC Krant app leest u al het nieuws van de Leeuwarder Courant op uw iPhone, iPad of iPod. Niet alleen krijgt u toegang tot de gehele krant met alle bijlagen, ook vindt u hier al het actuele nieuws van lc.nlHet gebruik van de app is gratis voor onze abonnees. Deze kranten blijven uiteraard ook beschikbaar in uw persoonlijke archief.

LC Krant alternatives

Vrij Nederland

Het zijn weer tijden om Vrij Nederland te lezen, ook op de app. Of je nu een abonnement hebt of niet: met deze app lees je Vrij Nederland altijd en overal. Je kunt kiezen uit een Vrij Nederland Plus abonnement (het maandblad, de specials en digitaal) of een digitaal abonnement.

 • size 22.3 MB
Vrij Nederland alternatives

NOS Teletekst

Razendsnel toegang tot NOS Teletekst met onder andere nieuws, verkeersinformatie, weer, sportnieuws en natuurlijk sportuitslagen.

 • size 22.8 MB
NOS Teletekst alternatives

Het Parool digitale krant

Lees nu het Parool, d krant van Amsterdam. Voor iedereen die zich verbonden voelt met Amsterdam en wil weten wat er speelt in en rondom de hoofdstad, in Nederland n in de rest van de wereld. Privacy statement: http://www.persgroep.be/privacyAlgemene voorwaarden: http://ims.persgroep.nl/images/Pdf_Trinicom/Abonnementsvoorwaarden_het_Parool_1-1-2017.pdf

 • size 15.6 MB
Het Parool digitale krant alternatives

AD nieuws, sport en regio

Download nu de gratis nieuws app van AD.nl. Zo ben je altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws en sportnieuws. Gratis, overzichtelijk en snel - Nieuws uit binnen- en buitenland- Regionaal nieuws: stel je regio in voor het laatste nieuws uit jouw omgeving- Het laatste sportnieuws- Shownieuws- Liveblogs bij belangrijke gebeurtenissen in het nieuwsAD (Algemeen Dagblad) is een uitgave van De Persgroep Nederland B.V.

 • size 67.4 MB
AD nieuws, sport en regio alternatives

iCulture

Met de officile iCulture app check je het dagelijkse nieuws over Apple. Lees alles over de iPhone, iPad, Apple Watch en Apple TV, reviews en iOS-updates.iCulture is de grootste Apple-community in de Benelux. De reclame in deze app is uit te schakelen via een optionele In-App aankoop.

 • size 13.5 MB
iCulture alternatives

More alternatives

DVHN Krant

Met de DVHN Krant app leest u al het nieuws van Dagblad van het Noorden op uw iPhone, iPad of iPod. Niet alleen krijgt u toegang tot de gehele krant met alle bijlagen, ook vindt u hier al het actuele nieuws van dvhn.nl. Deze kranten blijven uiteraard ook beschikbaar in uw persoonlijke archief.

 • size 15.4 MB
 • version 3.0.0
DVHN Krant alternatives

LC.nl

De Leeuwarder Courant weet als geen ander wat er speelt in Friesland. Met deze app heeft u toegang tot het laatste nieuws uit de provincie, maar krijgt u ook het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Een dagpas voor 24 uur onbeperkt toegang tot alle artikelen kost 0,99 euro.

 • size 21.5 MB
 • version 2.1.3
LC.nl alternatives

De Tijd

Deze app bundelt het beste van De Tijd: het nieuws heet van de naald, de allerlaatste koersinformatie en de meest recente stand van persoonlijke portefeuille of selectie, alles in n handige gratis app. Onder Nieuws bent u onmiddellijk mee met de actualiteit. Onder de tab Krant leest u alle artikels uit de krant op een overzichtelijke manier.

 • size 74.2 MB
 • version 3.9.3
De Tijd alternatives

VCD Magazine

Het is nog niet eerder zo gemakkelijk geweest om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van de VCD IT Groep. Nog voordat de hard copy versie van het VCD Magazine bij u op de deurmat ligt, heeft u het nieuws namelijk al binnen met de App van de VCD IT Groep. Waarom de VCD App?- Belangrijke informatie is 24/7 beschikbaar.- Deel informatie op een gemakkelijke en snelle manier.- Geef uw interesses aan en onze App houdt u op de hoogte.

 • size 10.6 MB
 • version 1.2.3
VCD Magazine alternatives

My Luminus

Met My Luminus krijgt u snel een goed overzicht van uw verbruik. Dankzij de opvolging van uw energieconsumptie kunt u uw voorschotten aanpassen ten einde het bedrag op uw jaarafrekening te optimaliseren. U vindt ook de historiek van uw facturen terug en krijgt van ons nieuws en energietips.

 • size 45.1 MB
 • version 6.0
My Luminus alternatives

Witterzomer

Deze App beschikt over de meest actuele informatie over Vakantiepark Witterzomer in Assen (Drenthe). Ideaal voor gebruik tijdens uw vakantie, maar ook om vooraf al te kunnen genieten van al het leuke dat Vakantiepark Witterzomer te bieden heeft. U vindt hier onder andere informatie over onze openingstijden van de receptie onze horeca De Brasserie en supermarkt maar ook over alle andere faciliteiten zoals de ponybaan, zwembad, kartbaan en nog veel meer Graag tot ziens op Vakantiepark Witterzomer.

 • size 3.3 MB
 • version 1.50.1
Witterzomer alternatives

EVI

Met de speciaal ontwikkelde App voor Evi Van Lanschot wordt beleggen bij Evi nog makkelijker. U krijgt niet alleen inzicht in en toegang tot uw Evi beleggingsrekeningen maar u krijgt ook de volledige controle over uw beleggingsrekening. Kijk op www.evivanlanschot.nl voor meer informatie.

 • size 25.7 MB
 • version 3.2.1
EVI alternatives

dS Nieuws

dS Nieuws is de nieuwsapp van De Standaard, met snelle en betrouwbare nieuwsupdates gedurende de dag. In het blok Niet te missen vindt u daarnaast een selectie van de beste artikels uit de krant. In het archief vindt u alle artikels van De Standaard terug.

 • size 88.7 MB
 • version 6.2.0
dS Nieuws alternatives

Ten Doele

Download hier gratis de app van Ten Doele, uw favoriet restaurant in Blankenberge. U vindt er niet alleen onze contactgegevens en tal van fotos, maar ook links naar social media, TripAdvisor en onze online bookingsmodule. U krijgt ook een bericht bij speciale acties of menuwijziging

 • size 76.3 MB
 • version 1.1
Ten Doele alternatives

Schuttevaer nieuwsapp

De Schuttevaer-app informeert en inspireert met maritiem nieuws. U leest de actuele artikelen van onze website n de volledige krant als e-paper op uw scherm, waar u maar wilt. Een groep mensen met een unieke kennis van de scheepvaart.

 • size 33.7 MB
 • version 2.7.21
Schuttevaer nieuwsapp alternatives

Woningaanbod ERA

Het actuele huizenaanbod van de ERA-makelaars is nu ook mobiel beschikbaar. Altijd de nieuwste huizen onder handbereik. U kunt uw woonwensen ook opslaan zodat u direct een melding krijgt als er een passende woning te koop komt.

 • size 9.5 MB
 • version 3.1
Woningaanbod ERA alternatives

De Schakel Barendrecht

De Schakel Barendrecht app houdt u elke dag op de hoogte van het laatste nieuws uit Barendrecht. Ook leest u hier de krant die wekelijks in Barendrecht en omgeving huis-aan-huis verschijnt. Blijf op de hoogte van het weer en verkeer in uw regio.

 • size 71.7 MB
 • version 1.7
De Schakel Barendrecht alternatives

Zaman Vandaag - Digitale krant

Lees nu Zaman Vandaag digitale krant op uw smartphone of tablet. *Uw digitale krant ligt klaar dankzij het automatisch downloaden. *Met uw eigen inlogcode krijgt u onbeperkte toegang tot de digitale krant.

Zaman Vandaag - Digitale krant alternatives

Nederlandse Kranten - Dutch News (Nederlandse Nieuws)

De best verkopende nieuws apps in Itali, Duitsland, Spanje, Canada, Groot-Brittanni is nu beschikbaar in Nederland - Kranten: Ad Valvas, Algemeen Dagblad, Barneveldse Krant, Brabants Dagblad, De Gelderlander, De Telegraaf, De Pers, De Stentor, De Volkskrant, Friesch Dagblad, Haarlems Dagblad, Het Financieele Dagblad, Het Parool, Joods Actueel, Leeuwarder Courant, NRC Handelsblad, Dagblad Noordhollands , Provinciale Zeeuwse Courant, Reformatorisch Dagblad, Dagblad van het Noorden, Dagblad De Limburger, Twentsche Courant Tubantia, BN / De Stem, Eindhovens Dagblad, Metro, Sp ts,Enkele kenmerken: + Grote selectie van kranten + Lees elke krant de secties: Wereld, Lokaal, politiek, sport, business, technologie, wetenschap, gezondheid, kunst, reizen, etc + Schuif deze naar links of naar rechts om artikelen te bekijken + Een tik om uw artikel te delen op Facebook, Twitter, Instapaper, Read It Later, GoogleReader, Prikbord, Tumblr, Delicious. Of u kunt kopiren, e-mailen, opent u het artikel in Safari. comFollow us on Twitter: @sunflowerapps

 • size 13.3 MB
 • version 2.2
Nederlandse Kranten - Dutch News (Nederlandse Nieuws) alternatives

Veteraneninstituut Doorn

Treinkaarten aanvragen; aanmelden voor een evenement; op de hoogte blijven van alle veteranenactiviteiten; de Checkpoint, ht maandblad voor veteranen, digitaal lezen: met de Veteraneninstituut app kan dit waar en wanneer u maar wilt. De Veteraneninstituut app geeft u onder andere toegang tot: Mijn Vi: voor al uw veteranenzaken; Het laatste nieuws over veteranen; Een overzicht van alle veteranenactiviteiten; Digitaal lezen van de Checkpoint met extra fotos, filmpjes en makkelijk toegang tot exclusieve aanbiedingen voor Veteraneninstituut. Gedurende de overeengekomen abonnementsperiode is opzegging van het abonnement niet mogelijk.

 • size 28.0 MB
 • version 15.2.0
Veteraneninstituut Doorn alternatives