Kiosc Diari de Girona!

Accs a ledici en paper del Diari de Girona. Publicaci diria de la versi digital de les edicions impreses. Incorporaci delements multimdia i accs a ltimes noticies per RSS.

Kiosc Diari de Girona alternatives

Diario ABC

Accede de forma rpida y sencilla a los contenidos ms relevantes de ABC, tu diario en espaol. La mejor informacin de actualidad y opinin sobre Espaa, deportes, economa, cultura, sociedad y mucho ms, as como a los mejores artculos de opinin y todas las noticias de ltima hora. La utilizacin de la aplicacin implica que aceptas nuestra Poltica de Cookies.

 • size 40.8 MB
Diario ABC alternatives

RAC1 Oficial

Descarregat de franc laplicaci oficial de Rac1 amb el teu dispositiu favorit i gaudeix en tot moment de la millor msica i de les noves funcionalitats que toferim: - escolta en directe Rac1 - coneix al detall tots els programes de la nostra cadena de rdio - escolta els podcasts ntegres de cada programa i de les seccions que ms tagradin de les darreres 10 setmanes - accedeix a les ltimes notcies i als esdeveniments destacats que toferim - participa amb els programes de la rdio enviant des del teu dispositiu un missatge de text, una foto o un vdeo a travs de lEspai Rac.

RAC1 Oficial alternatives

More alternatives

El motor de Girona

El motor de Girona s la revista interactiva i multimdia del mn del motor per a les comarques gironines. Una aplicaci gratuta i de gran crrega interactiva per a tot tipus de tauletes, smartphones i ordinadors, amb les ltimes novetats de cotxes, motos i molt ms. Sobretot grcies al seu especial toc de magazine, que complementa a la perfecci amb tot all que desprn aire de motor.

El motor de Girona alternatives

VilaWeb

Tota lactualitat del pas i del mn des de la redacci del principal diari electrnic en catal. Navegueu amb gestos horitzontals entre les notcies i amb gestos verticals per a aprofundir en les mateixes. Reaload, change font size and access social networks in bottom tab.

 • size 12.8 MB
 • version 2.2.1
VilaWeb alternatives

Diari de Girona

Aquesta app es pot descarregar gratutament i permet accedir sense cap cost a totes les notcies del web de Diari de Girona i consultar el temps, el trnsit, la guia de televisi, lagenda, la guia doci de Girona, els resultats esportius i les retransmissions en directe.

 • size 29.1 MB
 • version 2.1.6
Diari de Girona alternatives

DIARI BONDIA ANDORRA

Descarregat lapp del DIARI BONDIA, tindrs accs a tots els continguts duna forma rpida i cmoda. Podrs llegir i compartir a les xarxes socials totes les notcies duna manera molt gil.

 • size 5.3 MB
 • version 1.0.2
DIARI BONDIA ANDORRA alternatives

UdG Moodle

Laplicaci UdG Moodle et dona accs a les funcionalitats de la intranet docent de la Universitat de Girona mitjanant dispositius mbils. Laplicaci et permet: Navegar pels continguts de les assignatures i baixar-te els materials per tenir-los disponibles sense connexi a internet. Descarregat laplicaci i accedeix als teus cursos amb lidentificador i la contrasenya que ja utilitzes a la Meva UdG.UdG Moodle s una adaptaci de laplicaci oficial Moodle Mobile, desenvolupada per Moodle.

 • size 77.0 MB
 • version 3.2.1
UdG Moodle alternatives

En Blau

Amb laplicaci dEn Blau per a IOS, tens a labast tot el que necessites saber de televisi, famosos, cases reials, virals i gastronomia. Una app rpida i fcil que et permet guardar articles i personalitzar la portada del web. A ms de la versi en catal, En Blau es pot llegir tamb en castell.

 • size 41.4 MB
 • version 1.0.2
En Blau alternatives

Agenda Surtdecasa

Amb lAgenda de Surtdecasa trobars les millors propostes per gaudir de la cultura, loci i el territori: gastronomia, espectacles, exposicions, fires i festes, concerts, entorn, activitats familiars i molt ms Ms de 1000 activitats per escollir en tot moment. Segur que trobes el que tagrada Surtdecasa.cat s el digital de cultura de proximitat format per 8 edicions territorials (Terres de lEbre, Peneds, Camp de Tarragona, Empord, Ponent, Girona, Centre i Pirineus) que donen veu i recomanen les activitats ms interessants que passen arreu del pas. Descarregat ja laplicaci i viu la cultura de prop

 • size 8.2 MB
 • version 1.0.3
Agenda Surtdecasa alternatives

L'Esportiu de Catalunya

LEsportiu de Catalunya, el primer diari esportiu en catal, ha trencat el monopoli del castell en aquest sector de la premsa i omple un buit histric entre els mitjans de comunicaci del pas, tant pel que fa a lidioma com per lenfocament informatiu, basat en donar relleu a la potencialitat esportiva de Catalunya perqu el nostre pas disposa tant de protagonistes de primer nivell com dun teixit social i esportiu molt ric.

 • size 1.9 MB
 • version 1.62
L'Esportiu de Catalunya alternatives

L'Esportiu

LEsportiu, el primer diari esportiu en catal, ha trencat el monopoli del castell en aquest sector de la premsa i omple un buit histric entre els mitjans de comunicaci del pas, tant pel que fa a lidioma com per lenfocament informatiu, basat en donar relleu a la potencialitat esportiva de Catalunya perqu el nostre pas disposa tant de protagonistes de primer nivell com dun teixit social i esportiu molt ric.

 • size 2.5 MB
 • version 1.5
L'Esportiu alternatives

Fires de Girona 2017

Agenda de les festes de Sant Narcs de Girona. En aquesta aplicaci podrs veure la programaci i informaci de tots els actes de la festa major de Girona.

 • size 7.1 MB
 • version 1.3
Fires de Girona 2017 alternatives

Nouvelles de France

Toutes les nouvelles de France sur votre iPhone / iPad .Connectez-vous avec deux Tabs:Tab1 : Accs Actualits RSS grands journaux franais . Aussi les nouvelles sont spars par contenu .Tab2 : Accs tapas quotidiens franais permettant la mise jour en ligne . Chaque couverture est permis un accs quotidien : - Mur Facebook - Twiiter Nouvelles - Accs au site webPermet de parts nouvelles par courriel.

 • size 15.5 MB
 • version 1.2
Nouvelles de France alternatives

Andreuenc

Andreuenc s el diari electrnic de Sant Andreu de Palomar, creat per un grup demprenedors compromesos activament amb el nostre poble. Hi trobars tota lactualitat de societat, poltica, comer, cultura, esport i molt ms. Descarregat laplicaci oficial dAndreuenc i gaudeix del diari en el teu dispositiu mbil.Andreuenc es el diario electrnico de Sant Andreu de Palomar, creado por un grupo de emprendedores comprometidos activamente con nuestro pueblo. Encontrars toda la actualidad de sociedad, poltica, comercio, cultura, deporte y mucho ms. Descrgate la aplicacin oficial de Andreuenc y disfruta del diario en tu dispositivo mvil.

 • size 6.8 MB
 • version 1.0.5
Andreuenc alternatives

Girona F.C.

La nova aplicaci oficial del Girona FC on tindrs al teu abast lltima hora del club giron: partit en directe, resultats, classificaci, notcies, informaci del club, botiga on-line Aix com un espai nic i innovador amb informaci dels descomptes i ofertes realitzades pels comeros adherits de la provncia, fets exclusivament pel benefici dels socis i aficionats del Girona FC. Caracterstiques exclusives:- Seguiment del partit en directe- Geolocalitzaci dels establiments adherits- Alertes de les ofertes especials dels comeros- Registrar-me: participar a concursos especials Gaudeix 100% del Girona FC al teu mbil, endinsat a lexperincia blanc-i-vermella La nueva aplicacin oficial del Girona FC donde tendrs a tu alcance la ltima hora del Club gerundense : informacin del club, partido en directo, resultados, clasificacin, noticias, tienda on-line As como un espacio nico e innovador con la informacin de los descuentos realizados por los comercios adheridos de la provincia, hechos exclusivamente para el beneficio de socios y simpatizantes del Girona FC. Caractersticas exclusivas:- Seguimiento del partido en directo- Geolocalizacin de los establecimientos adheridos- Alertas de las ofertas especiales de los comercios- Registrar-me: participar en concursos especiales Goza 100% del Girona FC en tu mvil, adntrate a la experiencia rojiblanca

 • size 24.3 MB
 • version 1.2.6
Girona F.C. alternatives

Ona Codinenca

Ona Codinenca s la rdio de Sant Feliu de Codines que emet al 107.2FM i per www.onacodinenca.cat des del 2005. En aquesta aplicaci trobareu els ltims programes emesos, accs a les xarxes socials i a totes les novetats de la rdio.

 • size 24.7 MB
 • version 3
Ona Codinenca alternatives

Test Bombers Generalitat PRO

Tests per preparar les oposicions a Bombers de la Generalitat de Catalunya, amb la possibilitat de resoldre preguntes ordenades per temes, o b fer un qestionari amb les preguntes de tots els temes barrejades. Laplicaci va mostrant la nota actual, comptant totes les preguntes resoltes a cada moment, i et diu quants encerts i errades portes acumulats. La versi PRO t una base de dades amb moltes ms preguntes que la versi LITE.

 • size 17.0 MB
 • version 1.00.02
Test Bombers Generalitat PRO alternatives

Andorra Telecom

Lapp dAndorra Telecom et permet consultar el consum del teu mbil en temps real, aix com les teves factures dels darrers sis mesos. Amb la funcionalitat de televisi podrs programar lenregistrament dels teus programes favorits, canviar de canal des del mbil i activar alertes per no oblidar-te de cap esdeveniment televisat. A ms, tindrs un accs molt ms senzill a la cartellera de pellcules de VOD (Vdeo sota demanda) i a tota la graella de programaci dels canals oferts per Andorra Telecom.

 • size 44.3 MB
 • version 1.14
Andorra Telecom alternatives

UdGEsports

El Servei dEsports de la Universitat de Girona posa a labast de la seva comunitat universitria una APP per a portar el carnet de soci al mbil. Amb laplicaci tamb podrs estar al dia de tot el que passa a la universitat en els mbits de lesport i la salut mitjanant les pestanyes que enllacen amb el twitter i el facebook. Per activar la aplicaci cal el nom dusuari i la contrasenya de la UdG.

 • size 11.7 MB
 • version 1.0.3
UdGEsports alternatives

Catalunya Noticies

Catalunya Notcies et permet llegir i accedir als teus diaris preferits Catalans. A nivell nacional i local. Les millors funcionalitats per tal de fer-te la lectura ms cmode com: Personalitzar la pgina dltimes notcies, buscar en tot el llistat, accedir a la pgina principal del noticiari, compartir, tot per tal que gaudeixis de les millors notcies.

 • size 17.2 MB
 • version 1.0.8
Catalunya Noticies alternatives