Help ze niet naar de tuut!

Met deze app kan je een geluidsmeting doen waarna het risico op gehoorschade wordt ingeschat. Gebruik deze app dus op caf, op een fuif, in je klas, tijdens kluswerken, en schat zo in hoe schadelijk het geluid op die plek is voor je oren. Bezoek zeker ook de website helpzenietnaardetuut.be voor meer info en tips om gehoorschade te voorkomen.

Help ze niet naar de tuut alternatives

DKV Insurance - Scan & Send

Would you like faster reimbursements for your health expenses? Scan and send them directly to DKV. For life.

 • rating 4.71429
 • size 55.4 MB
DKV Insurance - Scan & Send alternatives

tinnitus help

tinnitus help - eight programs in one. The ultimate application for tinnitus sufferers. So use tinnitus help to stimulate your auditory cortex and to support your hearing.

 • size 445 MB
tinnitus help alternatives

Tinnitus Balance

Tinnitus is a condition that affects 10-15% of the adult population. There is a strong link between tinnitus and hearing loss. This app is intended to be part of a personalized tinnitus management program provided by a hearing care professional familiar with the diagnosis and management of tinnitus.

 • size 33.4 MB
Tinnitus Balance alternatives

More alternatives

Feud Cheat Pro for Wordfeud (NL)

Wil je ook elke keer winnen met Wordfeud? Wraak nemen op vrienden, collegas en familie wordt met deze applicatie heel makkelijk Valsspelen was nog nooit zo makkelijk Na het invullen van enkele basisgegevens kan deze app je precies vertellen welk woord je het best kan neerleggen. Voor de iPad is er zelfs een geoptimaliseerde versie gemaakt die goed gebruik maakt van het grote scherm.

 • size 3.9 MB
 • version 1.1
Feud Cheat Pro for Wordfeud (NL) alternatives

Taams Makelaardij

Je bent zo goed als je laatste succesvolle opdrachtDaarom doen wij er dagelijks alles aan om met een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak de verkoop-, aankoop- of taxatie van onze woningen zo goed mogelijk te begeleiden. Bij onze dienstverlening maken wij gebruik van innovatieve, professionele tools en een uitgebreid netwerk. Dit kan middels de emailfunctie of belfunctie in deze App of bel 06-30482648.Kijk voor meer informatie op http://www.taamsmakelaardij.nl/Actief, deskundig en betrokken, zeker nu

 • size 2.1 MB
 • version 2.1
Taams Makelaardij alternatives

Modern Essentials Dutch

Deze moderne gids voor het therapeutisch gebruik van etherische olin helpt u te ontdekken hoe aromatherapie op een natuurlijke wijze heilzaam voor uw gezondheid en welzijn kan zijn. Met het innovatieve in kleuren gecodeerde aanbevelingssysteem helpt deze app u om snel de juiste etherische olin te kiezen om verlichting te krijgen bij meer dan 200 aandoeningen. Bekijk het boek voor documentatie van de onderzoeken achter deze aanbevelingen en voor nog veel meer informatie over aromatherapie en essentile olin.

 • size 48.4 MB
 • version 6.5.0
Modern Essentials Dutch alternatives

Museumnacht Amsterdam

Een nacht per jaar zijn alle musea van ons Dit jaar openen opnieuw meer dan 50 musea en culturele instellingen s nachts hun deuren voor jou, tijdens Museumnacht Amsterdam op zaterdag 4 november. Tussen 19.00 en 02.00 uur wordt op al deze locaties speciale programmering aangeboden. Met de Museumnacht App kan je: Door de programmering heen swipen alsof je op Tinder zit; Zoeken, sorteren en filteren door het aanbod dat het een lieve lust is; Met Facebook inloggen om je vrienden te laten zien wij jij naar toe gaat; Meteen op de kaart zien wat er te doen is per locatie; De fijne routes lezen die zijn samengesteld door de leukste mensen; Je eigen route inladen vanuit de website en in de nacht met je meenemen; Meteen de druktemeter inzien per locatie Hou er rekening mee dat het gebruik van GPS op de achtergrond kan betekenen dat je je batterij sneller moet opladen

 • size 27.5 MB
 • version 5.0.5
Museumnacht Amsterdam alternatives

Hollandse Hits Radio

Radio is een jong dynamisch internet radiostation dat is opgericht op 16 september 2013.Elke dag is er op meerdere momenten een live Dj aanwezig waarbij je een verzoekje kan doen via onze button Verzoekjes. Ook vind je hier een mogelijkheid om je verzoekje te doen tijdens het draaien van de Auto Dj. Chat gezellig mee met de luisteraars en Djs in onze chatbox.

 • size 18.3 MB
 • version 1.2
Hollandse Hits Radio alternatives

Vastenavend.nl

Met deze App krijg je het laatste Vastenavendnieuws op jouw iPhone. Ook kan je de Vastenavendkalender makkelijk in jouw eigen iPhone zetten en hoef je dus niks meer te missen. Je hebt het allemaal met d VastenavendApp.

Vastenavend.nl alternatives

iGPK

Deze iGPK App is een doeltreffende toepassing om in Nederland de rechtmatigheid van Gehandicapten Parkeerkaarten te kunnen controleren en indien nodig te kunnen handhaven. De iGPK app is alleen bestemd voor geautoriseerde en bevoegde medewerkers of BOAs van een gemeente. Op de achtergrond wordt gebruik gemaaktvan een verbinding met het SHPV van RDW.Als u meer informatie wenst hoe iGPK voor uw gemeente kan worden geactiveerd kunt u als volgt inloggen: Gebruiker : uw (zakelijke) email adres Wachtwoord : info

 • size 2.6 MB
 • version 1.0
iGPK alternatives

Gezonde Baby

Wil jij ook het beste voor jouw baby maar heb je wel af en toe een vraag wat te doen? Deze app bevat 100% betrouwbare informatie en praktische tips voor ouders/opvoeders met een baby. En wordt de gelegenheid geboden feedback te geven op de app.

 • size 41.9 MB
 • version 1.9
Gezonde Baby alternatives

TicTacTeam

TicTacTeam is een puzzelspel voor twee spelers, waarbij je ontdekt hoe leuk en afwisselend het kan zijn om met elkaar samen te werken. Je speelt allebei op je eigen iPad waar je elk steeds een voorwerp krijgt te zien dat je naar de juiste plek toe moet puzzelen. TicTacTeam is een onderdeel van het Language in Interaction project (een groot taal-hersenonderzoek), waarbinnen momenteel nog meer leuke taal-apps worden ontwikkeld.

 • size 14.3 MB
 • version 1.0.1
TicTacTeam alternatives

Wandelen in Zwolle

De wandelroute-app van IVN-Zwolle neemt je mee door prachtige landgoederen en parken in en om Zwolle, waarbij de natuur centraal staat. Met deze gratis wandelroutes ontdek je de mooiste locaties in Zwolle. In de wandelroute-app van IVN-Zwolle vind je:- steeds meer prachtige routes in Zwolle- altijd een kaart op het scherm met duidelijke route-informatie en je eigen positie- interessante routelocaties onderweg met allerlei wetenswaardigheden over het gebied- automatisch signaal zodra je in de buurt komt van een routelocatie- achtergrondinformatie in tekst en beeld op basis van je actuele locatieDe wandelroute-app is speciaal geschikt voor gebruik buitenshuis, want:- de app werkt offline je hebt dus geen internetverbinding nodig tijdens wandeltocht- je laadt vr het wandelen alleen de route die je gaat lopen, zodat je ruimte op je telefoon bespaartLet op: Voortdurend gebruik van GPS in de achtergrond kan de batterijduur aanzienlijk verkorten.

 • size 20.8 MB
 • version 1.9
Wandelen in Zwolle alternatives

Route.nl - Fietsroutes en wandelroutes

- Meer dan 90.000 gratis fiets- en wandelroutes- In Nederland, Belgi en Duitsland- Download routes voor offline gebruik- De fietsroutes zijn gebaseerd op het knooppunten netwerk- Met turn-by-turn navigatie functie voor gesproken instructies (Premium benodigd)- Navigeer op de achtergrond met notificaties of gesproken instructies, terwijl je bijvoorbeeld je scherm uit hebt staan (Premium benodigd)- Maak zelf een route op www.route.nl/routeplannerFietsen en wandelen is niet alleen leuk om te doen maar het is ook nog eens gezond. Elk jaar weer trekken we er met zijn allen op uit om de mooiste plekken te ontdekken, om te ontspannen of om simpelweg in conditie te blijven. Voorwaarden en Privacy Policy: https://www.route.nl/privacy

 • size 39.9 MB
 • version 5.3
Route.nl - Fietsroutes en wandelroutes alternatives

Focus on Medical Imaging

Focus on Medical Imaging vzw promoot het goede gebruik van medische beeldvormingstechnieken en publiceert hiervoor kwartaalsgewijs een gratis magazine. Met deze mobiele app kan je vanaf nu ook alle magazines snel en makkelijk lezen op je iPad Na het downloaden van de app blijf je ook perfect op de hoogte wanneer er precies een nieuw magazine verschijnt. Wij wensen iedereen veel leesplezier

 • size 75.3 MB
 • version 1.10
Focus on Medical Imaging alternatives

Make-A-Wish Vlaanderen

Een kinderglimlach, daar draait het voor ons rond. Zeker wanneer we die kunnen toveren op het gezicht van een kind met een levensbedreigende ziekte. Dankzij deze app wordt het mogelijk om de wensen en dromen van kinderen te vervullen vanuit je handen

 • size 44.2 MB
 • version 1.4.0
Make-A-Wish Vlaanderen alternatives

IE Motoren Event 2015

Een greep uit de mogelijkheden:- Stel uw eigen programma samen- Chat met deelnemers en exposanten- Plaats voor, tijdens en na het eventoproepen - Bezoek de innovatiemarkt op de digitale plattegrond- Ontmoet deelnemersdie reageren op uw oproep- Zoek en filter snel naar informatie - Bewaar contacten en leg vast via LinkedInEN NOG VEEL MEER Deze app is ontwikkeld door EventOPlanner, d specialist als het gaat om het ontwikkelen van mobile apps voor evenementen en evenementlocaties. Constant gebruik van GPS op de achtergrond kan de levensduur van de batterij aanzienlijk verkorten.

 • size 14.8 MB
 • version 1.0
IE Motoren Event 2015 alternatives

Scipio

Scipio is de app voor kerken. Met Scipio heb je alle communicatie in een app, zo weet je wanneer er diensten zijn met de agenda en kan je het hele kerkblad digitaal delen. Ook kan je gemakkelijk je broeders en zusters opzoeken om een afspraak te maken voor een kop koffie of een etentje.

 • size 62.9 MB
 • version 3.5.2
Scipio alternatives

Kinderwens

Heb je een kinderwens en wil je weten hoe je jezelf kunt voorbereiden op het aanstaande ouderschap? Deze app bevat 100% betrouwbare informatie en praktische tips voor mensen met een kinderwens. En wordt de gelegenheid geboden feedback te geven op de app.

 • size 41.9 MB
 • version 1.9
Kinderwens alternatives

Babybytes - Voedingswijzer

Hoera Je bent zwanger Gefeliciteerd Om je kleintje zo gezond mogelijk ter wereld te laten komen, moet je vanaf nu rekening houden met je voeding. Wat mag je nog wel, of liever niet meer eten en drinken?Mag je nog steeds salami op je pizza? Bij een groen scherm kun je met een gerust hart aanvallen, bij een oranje scherm wordt aangeraden om even verder te lezen en als je een rood schermpje krijgt, betekent het dat je beter iets anders kan kiezen.

 • size 25.1 MB
 • version 1.0.4
Babybytes - Voedingswijzer alternatives