GB Makelaars!

Een woning is een afspiegeling van het leven van de bewoners. Het zegt iets over uw manier van leven, uw smaak, uw levensstijl. Een makelaar die uw smaak kent.

GB Makelaars alternatives

Huizen te koop - JAAP.NL

Met deze JAAP app, speciaal ontwikkeld voor iOS, zoek je met je criteria naar alle huizen in Nederland. JAAP verzamelt essentile informatie over de tijd dat een huis wrkelijk te koop staat en wat de vraagprijsontwikkeling is geweest: de app toont je dus belangrijke details over alle woningen die je niet in andere huizenapps kunt vinden. Het telefoonnummer van de betreffende makelaar staat ook bij de woningadvertentie vermeld.

 • size 29.2 MB
Huizen te koop - JAAP.NL alternatives

LinkedIn Job Search

LinkedIn Job Search gives you all the tools you need to easily find your dream job or let it find you. Quickly find job opportunities wherever you want with location-based search. Privacy Policy: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policyTerms of Service: https://www.linkedin.com/legal/user-agreement

 • rating 4.89473
 • size 84.0 MB
LinkedIn Job Search alternatives

Trello

Trello Trello Trello LIFEHACKERTrello Power-Up Trello Apple WatchTrello iPad ProTrello Trello Trello Trello Trello

 • rating 4.68966
Trello alternatives

More alternatives

Kreffer Makelaardij

Het verkopen van uw woning is een grote beslissing die u waarschijnlijk maar een paar keer in uw leven maakt. Het is dan van groot belang dat u hiervoor de juiste voorbereidingen treft. Wij vertellen u graag dat, als wij samen met u uw huis mogen verkopen, u erop kunt vertrouwen dat u een makelaar heeft gekozen die weet wat er speelt in uw woonplaats, die reeds 10 jaar ervaring heeft in de woningmarkt, die actief is, die een kantoor op een A locatie heeft met een goede etalage, die een up to date website heeft, die uw woning prominent op Funda plaatst, die ook in de avonduren en weekenden voor u klaar staat, die regelmatig contact met u heeft, die zeer gedreven is om uw huis te verkopen en een zeer breed netwerk heeft

 • size 1.8 MB
 • version 2.2
Kreffer Makelaardij alternatives

Daniels Stokvis Makelaardij

Welkom bij Daniels Stokvis Makelaardij Als NVM makelaar zijn wij gespecialiseerd in:het verkopen en aankopen van onroerend goed;taxatie (NWWI gecertificeerd) voor o.a. financiering, aan- of verkoopbeslissing;een vrijblijvende waardebepaling van uw huidige woning;een zoekopdracht voor een nieuwe woning, wij houden u kosteloos op de hoogte van het woningaanbod. Onze makelaar/taxateur is VastgoedCert-gecertificeerd.

 • size 1.9 MB
 • version 2.1
Daniels Stokvis Makelaardij alternatives

Richard Schroeten Makelaars

Vanuit het Urselinencomplex aan de Wilhelminasingel 18 te Weert hebben wij de afgelopen 9 jaren voor veel opdrachtgevers naar tevredenheid bemiddeld bij de verkoop en aankoop van de woning. Als deskundige en regionale NVM makelaar zijn wij ervan overtuigd dat wij d toegevoegde waarde zijn bij een eventuele aan- en verkoop van uw woning. Kortom: DE MEEST ACTIEVE MAKELAAR VAN WEERT

 • size 1.8 MB
 • version 2.1
Richard Schroeten Makelaars alternatives

Team Sanders Makelaars

Team Sanders is n van de best verkopende makelaarskantoren van Almelo en omstreken. Bij ons wordt de verkoop of aankoop van uw woning altijd begeleid door een gecertificeerde en bedigde NVM-makelaar, die de markt door en door kent. Bekijk dan www.teamsanders.nl.

 • size 1.9 MB
 • version 2.0
Team Sanders Makelaars alternatives

Actieve Makelaar

Makelaardij de Boer is al meer dan een decennia lang uw actieve makelaar in Lelystad en omgeving. Een betrouwbare partij waar u terecht kunt voor verkoop van uw woning, begeleiding bij een aankoop, taxatie, hypotheek, verzekeringen en de verkoop van uw nieuwbouwprojecten. Zo kunt u met een gerust hart uw woning aankopen of verkopen.

 • size 1.8 MB
 • version 2.0
Actieve Makelaar alternatives

Ruyssenaars Makelaardij

De Ruyssenaars-App is persoonlijke tool om direct op de hoogte te zijn van het laatste aanbod van Ruyssenaars Makelaardij. Je kan op een handige manier door het aanbod scrollen en direct alle details bekijken zoals, fotos, plattegronden, kenmerken en natuurlijk waar de woning is gelegen op de kaart. Wilt u ook met uw woning tussen dit aanbod staan neem dan contact op, email: [email protected] of bel 030-2282387 voor het maken van een afspraak met n van onze makelaars.

 • size 2.0 MB
 • version 2.5.20
Ruyssenaars Makelaardij alternatives

Max-Immo

De Max-Immo iPad applicatie is een applicatie van de Max-Immo software voor het beheer van een vastgoedkantoor. Deze applicatie zorgt er voor dat de vastgoedmakelaar op een eenvoudige en intutieve manier zijn portefeuille kan demonstreren aan eigenaars, prospecten en kandidaat kopers/huurders. Deze Max-Immo iPad applicatie is een must voor de professionele en moderne makelaar die het verschil wil maken.

 • size 6.6 MB
 • version 1.1
Max-Immo alternatives

Siebelink Makelaardij

De makelaar waar u zich thuis voelt Wij zijn specialist in Doetinchem en omgeving voor de verkoop/verhuur van uw woning of bedrijfspand, aankoopbegeleiding, taxaties en advies. Download deze gratis App en profiteer van; - Een vlotte presentatie van het aanbod - Direct bericht bij nieuw woningaanbod d.m.v. voor een bezichtiging- Woningen als favoriet in een lijstje toe te voegen

 • size 1.9 MB
 • version 2.3
Siebelink Makelaardij alternatives

Sauer & Oonk

Bij Sauer & Oonk Adviseurs & Notarissen gaat het om hoogwaardige juridische advisering, maar bovenal om u en uw vragen, en belangrijker nog de oplossingen die voor u optimaal zijn en er dus voor u toe doen Belangrijke gebeurtenissen in uw leven vragen verstandige beslissingen; wij willen u daarbij graag van dienst zijn. Of het nou de aankoop van uw woning of appartement is, uw testament of samenlevingscontract of het oprichten van een BV, stichting of vereniging: wij doen het graag voor u. Uiteraard staan wij ook voor u klaar als er een overlijden is en er, ondanks uw rouw en verdriet, zaken geregeld moeten worden. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u maandelijks op de hoogte van onderwerpen op notarieel gebied die voor u van belang zijn.

 • size 37.2 MB
 • version 1.0
Sauer & Oonk alternatives

Piette & Partners Bijstand

PNP Bijstand: Voor uw auto, uw woning en voor uzelf en uw gezin Uw partner voor thuis en in het buitenland Wanneer u bijstand nodig heeft voor uw voertuig, uw woning, uzelf en uw gezin, dan is er uiteraard uw makelaar, en deze PNP Bijstand app. Deze gratis PNP Bijstand app biedt u bovendien: Info over eerste hulp Tips om uw Europees schadeaangifteformulier in te vullen Het onthouden van uw parkeerplaats Nuttige adressen en telefoonnummers zoals vooreerst dat van uw makelaar, maar ook bijvoorbeeld van ziekenhuizen, tankstations, publieke parkings De noodnummers van het land waarin u zich bevindt Officile verkeersinformatie

 • size 14.9 MB
 • version 1.0
Piette & Partners Bijstand alternatives

KockvanBenthem Makelaars

App van KockvanBenthem Makelaars, d makelaar voor de sleutel tot uw woonplezier en de sleutel tot uw zakelijk succes. Met deze App heeft u overal en altijd een compleet overzicht van ons woning- en bedrijfsaanbod binnen handbereik. Ze is een betrouwbare partner en is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

 • size 1.8 MB
 • version 2.2
KockvanBenthem Makelaars alternatives

Wijk-Regio Makelaardij

Wijk-Regio makelaardij is uw makelaar in uw wijk en regio Wij zijn een actief makelaarskantoor met een aanbod van ruim 200 woningen. Wijk-Regio Makelaardij is aangesloten bij het NVM en kan u optimaal van dienst zijn bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw huidige of toekomstige woning. Onze slogan is dan ook niet voor niets Wijk-Regio Makelaardij Durft, Doet en Werkt

 • size 2.1 MB
 • version 2.5.3
Wijk-Regio Makelaardij alternatives

Straatnamen van Delft

De geschiedenis van Delft is vastgelegd in de straatnamen. Vroeger zat in een straatnaam vaak een verwijzing naar de bewoners, het gebruik of de locatie van de straat. Met de app Straatnamen van Delft leer je op een leuke manier meer over de geschiedenis van de stad.

 • size 4.7 MB
 • version 1.0.3
Straatnamen van Delft alternatives

Interplan Bouwsupport

Op het gebied van wonen neemt de individualisering steeds meer toe: als u een huis koopt, wilt u een huis afgestemd op uw individuele wensen en hierover optimaal en transparant genformeerd worden. Interplan Bouwsupport biedt een digitaal platform dat hierin voorziet; Actuele informatie van uw woning en project Uw eigen digitale woningdossier Snelle interactie door middel van chatfunctie Duidelijke deadlines, met reminder Inzicht in de stand van zaken en algemene projectdocumentenMet het digitale en interactieve woningdossier van Interplan Bouwsupport word u optimaal genformeerd over alle zaken rondom uw woning. Kortom: het digitale dossier van uw woning, altijd en overal.

 • size 11.8 MB
 • version 2.0.1
Interplan Bouwsupport alternatives

Hofstede en Kamp Makelaars

De Hofstede & Kamp App is persoonlijke tool om direct op de hoogte te zijn van het laatste aanbod van Hofstede & kamp Makelaars. Via de app is gemakkelijk alle informatie over een woning op te zoeken. Wilt u ook met uw woning tussen dit aanbod staan neem dan contact op met ons, email: [email protected] of kijk op www.hofstedekamp.nl voor het maken van een afspraak met n van onze makelaars.

 • size 1.9 MB
 • version 2.1
Hofstede en Kamp Makelaars alternatives

Brandsma de Jong

Wij doen nt even dat stapje extra voor u Het kopen of verkopen van een woning doet u waarschijnlijk maar eens of enkele keren in uw leven. Vaak komen bij dergelijke beslissingen veel vragen naar voren. Vakkundig, betrouwbaar en persoonlijk

 • size 1.9 MB
 • version 2.5.25
Brandsma de Jong alternatives

Van de Loosdrecht WBM

Van de Loosdrecht Woning- en Bedrijfsmakelaardij is uw actieve NVM-makelaar op de onroerend goed markt. Wij hebben een jong en enthousiast team van bekwame mensen, waaronder diverse bedigde makelaars. U bent bij ons aan het goede adres Kom eens vrijblijvend bij ons binnen voor meer informatie of een orinterend gesprek.

 • size 1.9 MB
 • version 2.2
Van de Loosdrecht WBM alternatives